Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Stingem lumina la Sun Plaza de Ora Pământului!

SUN PLAZA
24 mart. - 24 mart.
20:30 - 21:30

Sun Plaza se alătură în acest an mișcării Ora Pământului (Earth Hour), aflată la a 11-a ediție. Astfel, sâmbătă, 24 Martie 2018, între 20:30 și 21:30, Sun Plaza va stinge lumina pe spațiile comune din centrul comercial. Conform datelor tehnice, Sun Plaza consumă în medie 2462,50 kWh în fiecare oră.

sun plaza stinge luminaSun Plaza susține mesajul campaniei globale: problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global. Vocea comună a milioane de oameni de pe tot globul ajunge astfel chiar și în cele mai înalte foruri ale decidenților.

În centrul comercial vor rămâne aprinse doar luminile de sigurantă, pe spațiile comune. În ce privește lumina din magazine, aceasta este o decizie a fiecărui magazin în parte. Deocamdată s-au alăturat campaniei magazinele grupului Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius) din Sun Plaza.

Ora Pământului (Earth Hour) a fost organizată pentru prima dată de către World Wide Fund for Nature – Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Ora Pământului este sărbătorită anual în ultima sâmbătă din luna martie, adică foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele să aibă parte de întuneric în intervalul 20:30 – 21:30.

Alătură-te campaniei și stinge și tu lumina!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor