Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Challenge 2019: alearga in singurul parc natural dintr-un mediu urban din tara!

SUN PLAZA
14 iun. - 28 sept.
Esplanada Nord
08:00

Ne pregatim pentru cea de-a doua editie Sun Challenge! Noutatea din acest an: pe 28 septembrie dam startul la 3 distante de concurs si introducem proba de semimaraton! Traseul de 21 de km va fi parcurs in buna parte prin inima Parcului Natural Vacaresti, pe poteci de trail.

Asadar, vom avea: 5 km, 10 km, 21 km (prin Parcul Natural Vacaresti si partial pe dig).

Sun Challenge Vacaresti are un pronuntat caracter ecologic, asa ca si anul acesta vom mentine cauza testoasei de apa! Ca si in 2018, toti banii din taxele de inscriere vor merge catre Administratia Parcului Natural Vacaresti, care ii va folosi in programele de conservare ale testoasei de apa (Emis orbicularis) din Vacaresti, singura specie de testoasa semiacvatica nativa din fauna Romaniei.

Pe 28 septembrie 2019 vom alerga in jurul si in inima unei arii naturale protejate – aici au fost identificate deja peste 150 de specii de pasari, multe dintre ele fiind specii protejate. Parcul Natural Vacaresti este o zona umeda autentica – vom alerga cu grija si dragoste pentru natura, fara sa abandonam niciun ambalaj sau alt deseu pe traseele de concurs.

Iata cum a fost anul trecut, la prima editie:

Te asteptam sa te inscrii la una dintre cele 3 distante si sa traiesti alaturi de noi experienta Sun Challenge Vacaresti!

Lista particpantilor validati la Sun Challenge 2019!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor