Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Challenge: Aleargă pentru a proteja țestoasele din Parcul Văcărești!

SUN PLAZA
29 sept. - 29 sept.
Esplanada Nord

Nu mai alerga după lucrurile care nu contează cu adevărat! Aleargă, în schimb, pentru cauze nobile, cum ar fi protejarea țestoaselor de apă din Delta Văcărești.

Pe 29 septembrie, Sun Plaza organizează prima ediție a competiției de alergare Sun Challenge Văcărești, iar înscrierile sunt oficial deschise: https://www.sun-plaza.ro/sunchallenge/  

Doritorii se pot înscrie la una dintre cele 2 distanțe de concurs: 10.4 km sau 15.6 km. Participanții de la tura scurtă vor încercui în alergare Parcul de două ori, iar cei de la tura lungă de trei ori.

De ce țestoase?

 Competiția are un pronunțat caracter ecologic, iar banii strânși din taxele de înscriere vor merge către Administrația Parcului Văcărești, care îi va folosi în programele de conservare ale celor aproximativ 50 de țestoase de apă (Emis orbicularis) care viețuiesc în Parc.

Țestoasa de apă este singura specie de țestoasă semiacvatică nativă din fauna României, iar scopul final este acela de a le asigura toate condițiile de care au nevoie pentru a conserva această specie și pentru a evita extincția ei.

*Taxa de înscriere este de 80 de lei în intervalul 18 iunie – 18 iulie și de 100 de lei în intervalul 19 iulie-21 septembrie.

Plata taxei de inscriere se face prin transfer bancar, in contul Asociatiei Club Sportiv Adrenallina Media, deschis la UniCredit Bank, RO80BACX0000001448179001, cu mentiunea „TAXA CONCURS” . Persoanele care nu detin un cont bancar pot face si o depunere in contul mentionat, la orice sucursala Unicredit Bank din Romania.

Programul de ridicare a kiturilor:

  • Joi 27 septembrie – 17.00 – 22.00
  • Vineri 28 septembrie – 17.00 – 22.00

Implică-te, o țestoasă îți va mulțumi!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor