Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Plaza organizează cea mai tare petrecere pentru aniversarea Barbie

SUN PLAZA
9 mart. - 9 mart.
Etajul 1
16:00 - 20:00

Pe 9 martie 2019 Sun Plaza o aniversează pe iconica păpușă Barbie, care împlinește 60 de ani, printr-o altfel de petrecere!

Toți copiii sunt așteptați începând cu ora 16:00, la etajul 1, în zona centrală, pentru o zi plină de distracție și voie bună alături de prietena lor cea mai bună.

Micile fashioniste sunt mereu în pas cu moda, de aceea vor avea partea de sesiuni asortate de pictură pe față și apoi se vor bucura de lumina reflectoarelor și fotografii speciale, într-un decor special amenajat.

Toți participanții se vor distra pe cinste cu ajutorul entertainerilor, care au pregătit cele mai interesante și mai amuzante jocuri, în timp ce coregrafi talentați îi vor delecta pe cei prezenți cu două momente artistice inedite, pe melodiile lui Barbie.

Nu în ultimul rând, fanii brandului vor descoperi o zonă special amenajată unde vor putea testa cele mai cool playset-uri Barbie.

Încă din 1959 Barbie inspiră fetele de pretutindeni să creadă în visurile lor, încurajându-le să fie orice își doresc. De la prințesă la președinte, astronaut sau medic, nu a existat nici o bariera pe care Barbie să nu o fi trecut. Astăzi însumând peste 200 de cariere, Barbie continuă să inspire potențialul nelimitat al fiecărei fete oferind o viziune mai largă asupra societății și a frumuseții.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor