Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Plaza recreează „Pădurea Fermecată”, în cadrul Floral Expo 2019

SUN PLAZA
12 apr. - 26 apr.
Parter

Sun Plaza invită bucureștenii să pășească într-o lume de basm și să descopere povestea florilor din „Pădurea Fermecată”, în cadrul „Floral Expo”, ediția 2019. Expoziția debutează pe 12 aprilie și le oferă vizitatorilor o experiență senzorială inedită prin parfumul a 1500 de flori și plante din aproximativ 30 de specii (orhidee, trandafiri, crizanteme, iedere, etc.) și a aerului de poveste adus prin arhitectura expoziției.

„Pădurea Fermecată” din Sun Plaza va fi formată din trei zone situate la parterul Sun Plaza. Prima dintre ele, „Aleea din Pădure”, va avea forma unui tunel realizat din arcade cu flori la ambele intrări. Tunelul va avea un aspect natural, asimetric, în așa fel încât vizitatorii să se simtă ca într-o pădure în care florile și plantele conturează armonios peisajul de poveste. Pentru acest decor, maeștrii florari vor folosi aproximativ 500 de flori naturale și 80 de plante.

Drumul din pădure continuă spre  „Căsuța din pădure”, a doua zonă din cadrul expoziției. Pentru construcția ei, se vor integra armonios rondele din lemn și gazon artificial. Căsuța va fi decorată cu aproximativ 400 de flori și 80 de tipuri de plante și le va permite curioșilor să călătorească pentru o scurtă perioadă de timp în poveștile copilăriei.

Traseul se încheie în „Poiana din poveste”, spațiu de relaxare, format din bănci din lemn decorate cu iederă artificială și gazon, un alt colț de basm din „Pădurea Fermecată”,

Floral Expo se află la cea de-a noua ediție și poate fi vizitată în Sun Plaza, în perioada 12-26 aprilie, între orele 10:00 și 22:00.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor