Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: Generozitatea rasare in Sud

SUN PLAZA
11 nov. - 18 nov.
ETAJUL 1 ZONA CENTRALA
11:00
Toamna sosește la Sun Plaza cu generozitate desăvârșită, transformând vieți!
Dacă îți dorești să explorezi frumusețea faptelor bune pentru copiii ce au nevoie de sprijinul nostru, atunci nu trebuie să ratezi cele două ediții speciale de Sun Talks din toamnă!
Pe data de 11 noiembrie, la ora 11:00, Ana Cristache ne va dezvălui cum putem schimba viața unui copil prin educație și dedicare. Ana s-a alăturat familiei Ajungem MARI ca voluntar explorator și acum, ca Director General, este implicată în toate proiectele programului. “Relația voluntar-copil se bazează pe încredere și prietenie. Poate nu schimbi lumea, dar cu siguranță poți schimba lumea unui copil. Pentru mine, nu este doar un job. Viața mea este aici.” ❤️
Florin Oltean, tată a 3 copii și voluntar timp de 5 ani, este și coordonator de voluntari în cadrul organizației Ajungem Mari. Acesta lucrează cu copiii instituționalizați, ajutându-i în procesul educațional și inițiind strângeri de fonduri pentru a susține terapia copiilor. Florin a început voluntariatul inspirat de proprii copii și este dedicat ajutării copiilor din sistem, oferindu-le lecții, meditații și pregătire pentru o viață independentă.
Pe data de 18 noiembrie, la ora 11:00, Gabriel Solomon și Andrei Gligor ne vor arăta cum intențiile se pot transforma în acțiuni concrete! Gabriel Solomon este unul dintre cofondatorii platformei Galantom și se concentrează pe partea sportivă a platformei. Alături de el, va veni Andrei Gligor, un autointitulat Ultramaratonist de fapte bune, pasionat de sport și alergări de anduranță în beneficiul unor asociații caritabile. ‍♂️Acesta a alergat maratoane de șosea, maratoane și ultramaratoane montane, curse de triatlon, Ironman 70.3 și de curând una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume, Marathon des Sables – 250 km de alergare în deșertul marocan. Toate aceste alergări au fost făcute în beneficiul unor asociații cum ar fi Asociația Inima Copiilor, Hospice Casa Speranței, Pădurea Copiilor și multe altele.
Ambele ediții se vor desfășura în Green Atrium, etajul 1, zona centrală. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că asigură-ți locul acum aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/
Te așteptăm cu nerăbdare să te alături evenimentului! Împreună putem face o diferență semnificativă în viețile oamenilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor