Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: seminarii gratuite cu Tedy Necula și Adelina Toncean

SUN PLAZA
30 mart. - 6 apr.
Etajul 1
11:00 - 13:00

Tedy Necula și Adelina Toncean îți vorbesc în această primăvară despre inspirație, despre motivație și despre curajul de a fi tu însuți.

Tema din această primăvară – „Dezvoltă-te un pic altfelse referă la capacitatea noastră de a ne autodepăși, a îndrăzni să ne ducem visurile până la capăt, astfel încât să fim o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Vei învăța de la unul dintre cei mai buni speakeri motivaționali cum să depășești toate obstacolele din viața. “Fii mai deschis, mai conectat, mai empatic!. Asta ne învață Tedy Necula în cadrul workshopului Inspiră-te din poveștile care ne aduc împreuna din 30 martie, ora 11:00. Vino și află cum îi poți inspira pe cei din jurul tău, fie în viața personală, fie în cea profesională!

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferință!“, spune un om cu suflet uriaș, de la care avem cu toții atât de multe de învățat. Toată lumea o numește un înger pentru copiii care au venit pe lume cu diferite afecțiuni medicale și care sunt părăsiți de părinți în spital. Cum să faci asta și să fii „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!” învățăm de la Adelina Toncean la Repornește-ți optimismul pe 6 aprilie, ora 11:00. Haide să afli cum poți transforma neputința în putință având curajul de a fi diferit.

 

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  și website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor