Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Târgul Educațional: Învățare cu extra îndrumare! 

SUN PLAZA
25 mart. - 27 mart.
PARTER SUN ATRIUM
10:00-20:00

Pentru că învățarea este mai plăcută atunci când ai parte de extra îndrumare, iar necunoscutele nu vor fi un impediment pentru micuțul tău, te invităm să descoperi Târgul Educațional din Sun Plaza! 

În perioada 25-27 martie, orele 10:00-20:00, te așteptăm la parter, Sun Atrium cu cea de a doua ediție a Târgului Educational!  

Aici, pe lângă cele 14 standuri reprezentate de 13 instituții, micul tău se va bucura și de ateliere gratuite.  

Vino să faci un pas inteligent spre educarea micului tău aventurier.

Descoperă programul activărilor aici: https://bit.ly/3qd4Ixl 

Sun Plaza organizează, în perioada 25-27 martie, cea de-a doua ediție a Târgului Educational pentru copii. Ultimul weekend din martie este despre “Învățare cu ËXTRA îndrumare, fără necunoscute.

Timp de 3 zile, 13 instituții, reprezentând grădinițe, școli și cluburi de activități, vor fi pregătite să îndrume și să ofere informații despre ofertele educaționale potrivite tuturor copiilor. Târgul Educațional va fi amenajat în două zone, prima fiind dedicată partenerilor educaționali care vor organiza și demonstrații la standuri, iar cea de a doua zonă va fi special amenajată pentru activități mai ample.

Micii vizitatori sunt invitați și așteptați să participe la atelierele gratuite de creativitate, activități în limba engleză, pictură pe ipsos, dans, story telling, jocuri psihologice și muzicale organizate de participanții la târg.

De asemenea, cei prezenți vor putea asista la programe artistice și demonstrații de dans și gimnastică (cu participarea triplei campioane mondiale și europene la gimnastică aerobică, Maestru Emerit al Sportului, Bianca Becze), de aikido, dar și la recitaluri muzicale.

Programul activităților este aici https://bit.ly/3qd4Ixl dar și în centrul comercial pe tot parcursul celor 3 zile ale târgului.

Instituțiile participante vor fi pregătite să vină în ajutorul părinților cu copii de toate vârstele, dornici să învețe și să descopere lucruri noi, în cadrul târgului fiind prezente grădinițe, scoli primare, gimanziale și cluburi cu activități extrașcolare

Vor fi prezente cu oferte educaționale „Iepurașul Bocănilă”, „Iilo”, „Căsuța Dacilor”, „Just4Kids”, „Prietenii mei”, „Prichindel”, „King George” (Școala Brâncoveanu), Școala Primară „Kids Palace”, Școala gimnazială „International Premium School of Bucharest”, școlile „Metropolitan ARC” și „Spectrum”, Clubul „Logischool” și Palatul Național al Copiilor (cu două standuri).

Evenimentul va fi organizat la parterul centrului comercial și va fi deschis publicului în intervalul orar 10:00 – 20:00

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor