Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Târgul Educațional: Pregătim copiii pentru viitor

SUN PLAZA
17 mart. - 19 mart.
PARTER SUN ATRIUM
10:00-20:00

SUN PLAZA organizează cea de a treia ediție a Târgului Educațional

  • În perioada 17 -19 martie SUN PLAZA organizează cea de a treia ediție a Târgului Educațional pentru copii.
  • Vor participa 12 instituții de invățământ pre-școlar, școli și cluburi de activități din sectoarele 2, 3, 4 și Popești Leordeni.
  • Accesul la târg și activități este gratuit.

În perioada 17-19 martie, în centrul comercial SUN PLAZA din București, se va desfășura Târgul Educațional. Timp de trei zile, 12 instituții de învățământ pre-școlar, școli teoretice, școli de arte și cluburi de activități își vor prezenta ofertele educaționale pentru scolari si pre-scolari.

Târgul va fi amenajat la parterul centrului comercial și va cuprinde două zone, prima fiind dedicată standurilor de prezentare, iar cea de a doua, amenajată pentru activități dedicate copiilor: ateliere arts & crafts, experimente amuzante, cursuri de prim ajutor, ateliere de robotică, IT & programare, teatru de păpuși si povești.

 

„Ne bucurăm că organizăm și anul acesta o nouă ediție a Târgului Educațional și că la invitația noastră au răspuns afirmativ 12 institutii din diverse sectoare ale Bucurestiului, cat si din Popesti Leordeni. Prin acest eveniment ne dorim să ajutăm părinții să se informeze despre opțiunile educaționale, să le creăm un spațiu în care găsesc în același loc o varietate de opțiuni, astfel încât să aleagă cele mai potrivite oportunități de învățare pentru copii. De asemenea, cei mici vor putea participa, gratuit, la o serie de activități, de la ateliere creative la jocuri cu roboți, puzzle-uri gigant sau chiar își vor putea evalua cunoștințele de limbi străine.” – precizează Irina Studineanu, Deputy Center Manager Sun Plaza.

Părinții și copiii vor avea acces la informațiile și activitățile oferite de insituții de stat și private din sectoarele 2, 3, 4 și Popești Leordeni. Expozanții vor fi: Grădinița King George, Grădinița Prietenii mei, Școala Iepurașul Bocănilă, Școala Gimnazială Internațională Premium School of Bucharest, Grădinița Prikindel, Școala Metropolitană ARC, Școala Primară Kids Palace, Școala Spectrum, Logiscool, Școala de Arte Popești, Liceul Teoretic Dr.Mioara Mincu, Academia de Robotică.

Poti vedea programul detaliat al fiecarui stand aici si programul din zona de activitati aici

Târgul poate fi vizitat în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor