Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Vino la Sun Plaza și trăiește magia Sânzienelor!

SUN PLAZA
24 iun. - 24 iun.
Parter
18.00-20.00

Pe 24 iunie, petrece Sărbătoarea Sânzienelor într-un mod surprinzător și vino la Sun Plaza să descoperi magia. Te așteptăm să te bucuri, să cânți și să dansezi alături de zânele fermecate.

Coborâte din legende, Sânzienele sunt ființe misterioase, frumoase, delicate, care aduc și sărbătoresc iubirea. Te așteptăm de la ora 18.00 să participi cu mic cu mare la atelierele interactive pe care le-am pregătit special pentru această sărbătoare autentic românească:

• În această zi, florile câmpului sunt vrăjite și au cel mai puternic parfum. Te așteptăm să le împletim în coronițe demne de frumusețea lor.
• Pentru că de Sânziene, poveștile au un farmec aparte, lasă-te răsfățată și-ți vom împleti din păr cosițe ca-n basme.
• Iar dacă îți plac picturile dantelate și delicate, artiștii în pictură cu henna îți vor desena pe piele adevărate opere de artă.

Trăiește o poveste de Sânziene, lasă-te vrăjită de frumusețea și bunătatea zânelor, prinde-te în dansul lor și cântă alături de ele “Du-te Soare, vino Lună, Sânzienele îmbună,/ Să le crească floarea floare,/ Galbenă, mirositoare,/ Fetele să le adune,/ Să le prindă în cunune…”.

Te așteptăm vineri la Sun Plaza, în intervalul orar 18.00-20.00, să redescoperi tradițiile vechi, românești. Intrarea este gratuită.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor