Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ziua Poliției Române sărbătorită la Sun Plaza!

SUN PLAZA
24 mart. - 24 mart.
11:00 - 13:00

Vineri, 24 martie, în intervalul orar 11.00 – 13.00, vino să iei parte la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Poliției Române, ce vor avea loc la Sun Plaza.

Cu prilejul aniversării a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, a devenit deja o tradiţie ca polițiștii să fie alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie:
* Criminaliştii vor prezenta metode pentru realizarea cercetării eficiente a locului comiterii infracţiunilor, tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional, arătând cum se prelevează astfel de urme și explicând doritorilor detalii legate de realizarea portretelor robot.

* “Mascaţii” Serviciului Acţiuni Speciale vor face o prezentare a armamentului din dotare şi vor ilustra şi proceduri de autoapărare.

* Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității va decerna premiile “Olimpiada Siguranţei”, concurs la care au participat 34 de şcoli din Bucureşti. De asemenea, se vor derula activități educative şi recreative pentru părinți și copii.

* Brigada Rutieră va expune o motocicletă și un bombardier (triciclu Spider) pentru a demonstra manevrele pe care le execută zi de zi. Cei mici vor putea “exersa ” traversarea corectă pe covoraşul Educaţiei Rutiere, iar din cadrul Serviciului de Poliție Canină, trei cupluri chinotehnice – alcătuite din poliţist-conductor şi câine – vor efectua demonstrații ce implică exerciții de dresaj și detectarea stupefiantelor și a tutunului.

Secţia 15 Poliţie, gazda teritorială a evenimentului şi Serviciul de Ordine Publică vor expune o autospecială de patrulare, iar colegii de la proximitate vor fi alături cu informaţii şi sfaturi.
Vă așteptăm!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor