Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Fun cât cuprinde

Ce preferi să faci în seara asta? Poate ți-ai dori să te relaxezi văzând un film bun la cinema, să ieși cu prietenii la un joc de biliard sau bowling, sau poate ți-ar plăcea să simți adrenalina jocurilor de noroc. Sun Plaza îți pune la dispoziție si o selecție de cafenele renumite pentru ambianța reconfortantă de care te poți bucura împreună cu cei dragi.

Dacă dorești să te bucuri de cumpărături, în timp ce piticul tău se va distra împreună cu alți copii, într-un spațiu de joacă special amenajat, ai făcut alegerea corectă. Suntem aici pentru a veni în întâmpinarea dorințelor tale la orice ora din zi.

Ne propunem să iți oferim toate lucrurile de care ai nevoie sub același acoperiș. Pe langă o ofertă variată de magazine unde te vei bucura de colecții noi și promoții diverse, ai parte de distracție, relaxare și surprize adaptate fiecărui sezon. Vara terasa Sun Plaza se transformă în oaza ta de relaxare din mijlocul Bucureștiului. Presărăm atmosfera cu o serie de concerte ale celor mai în vogă artiști ai momentului, și obținem astfel soluția împotriva plictiselii și oboselii.