Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Hype Sun Plaza

Noi Aventuri la Sun Plaza: 

Hype Sun Plaza Locul de Joacă ce Revoluționează Distracția se Deschide pe 1 Iunie 2024

Sun Plaza se pregătește să primească un suflu nou de entuziasm și voie bună odată cu deschiderea locului de joacă Hype Sun Plaza, pe 1 iunie 2024. Copiii și părinții sunt așteptați să descopere un tărâm plin de aventuri și jocuri captivante, promițând ore întregi de distracție și bucurie.

Ce Este Hype Sun Plaza?

Pentru cei care încă nu au aflat, Hype Sun Plaza este parte din rețeaua renumită de locuri de joacă Hype, cunoscută pentru atracțiile sale moderne și experiențele interactive pentru copii de toate vârstele. La Hype Sun Plaza, fiecare vizită este transformată într-o călătorie unică, în care micii exploratori pot își pot lasă imaginația să zboare liberă.

Atracții de Top la Hype Sun Plaza

Hype Sun Plaza este dotat cu echipamente de joacă imersive, menite să stimuleze creativitatea și abilitățile fizice ale copiilor. Printre aceste atracții se numără:

  • Zona Interactivă: Jocuri digitale și realitate augmentată, perfectă pentru iubitorii de tehnologie.
  • Structuri de Escaladă Outdoor: Pentru micii aventurieri care adoră mișcarea și adrenalina.
  • Trambuline: Pentru a sari, a râde și a consuma energia într-un mod distractiv și sigur.
  • Zonă de Joacă Soft Play: Creată pentru copiii mai mici, garantând siguranță și distracție în același timp.

Oferta Specială de Deschidere

În perioada de deschidere, Hype Sun Plaza vine cu o ofertă promoțională! La achiziționarea unui pachet de minim 100 de tokens, veți primi automat extra 50 tokens. 

Tokens sunt utilizați pentru a accesa diversele jocuri și activități din interiorul Hype Sun Plaza. Așadar, înscrieți-vă aici și profitați de această ofertă pentru a explora toate colțurile fascinante ale acestui loc nou.

Adresa și Informații Suplimentare

Hype Sun Plaza este situat în cadrul Sun Plaza Shopping Center, lângă food court. Pentru mai multe detalii despre Hype Sun Plaza și ofertele sale, vizitați Hype Sun Plaza Site.

Alăturați-vă nouă pe 1 iunie 2024, la inaugurarea Hype Sun Plaza și transformați ziua copilului într-o aventură de neuitat! Vă așteptăm cu entuziasm și surprize pe măsură!