Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Idei de cadouri un pic altfel pentru 8 martie

Și pentru că ne dorim foarte mult ca ziua de 8 martie să nu pară desprinsă dintr-un film horror, regizat de Hitchcock, avem pentru tine câteva propuneri de cadouri un pic altfel. Cadouri care SIGUR vor însenina ziua femeilor din viața ta. Până la urmă, despre asta e 8 martie, nu?

Ai o prietenă care și-ar da viața pentru ultimul fard apărut la MAC?

Ba mai mult, își asortează rujul cu pantofii, fardul cu geanta, și sclipirea din ochi cu fondul de ten? Atunci e foarte clar ce cadou i s-ar potrivi: un set personalizat de la MAC. Personalizat așa, din sufletul tău pentru tenul ei.

Untitled-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sau ai o mamă care nu își arată vârsta și speri să o moștenești și tu?

Atunci cadoul ideal îl găsești la Gerovital, cu tot cu fundiță. Crema lift hidratantă de zi este perfectă pentru tenul matur, ușor deshidratat. Folosită pe termen lung, diminuează ridurile și îmbunătățește tonusul pielii. Iar asta înseamnă un singur lucru: armonie în casă și în familie!

Untitled-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigur ai o bunică ce crede în magia plantelor!

Bunicile sunt atât de speciale, încât ar fi și inadmisibil să nu le surprinzi de 8 martie! Dacă nu ai nicio idee de cadou, îți spunem noi: Yves Rocher e răspunsul! Mergi la sigur cu produse care îi vor reaminti cât de frumoasă e natura, dar și ea. 🙂

Untitled-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iar dacă ești fată și citești acest articol, să știi că avem o idee de cadou și pentru tine!

Am găsit la Gerovital o formulă magică, activator de tinerețe, cu efect de lifting, acțiune antirid și de regenerare. Pentru că ești la vârsta la care strălucești cel mai tare și vrei să te bucuri de asta cât mai mult timp.

Untitled-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea fiind spuse, nu rămâne decât să-ți urăm mult succes! Vei avea nevoie! 😀