Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

La ce seriale să te mai uiți în afară de Grey’s Anatomy

Pentru o viață sănătoasă, recomandăm serialele!

Un lucru e cert: nimic nu merge mai bine decât un serial, seara, după job. 45 de minute de relaxare, după o zi în care nervii ți-au fost zdruncinați la maximum – asta numim noi „Viață dulce, viațăăă!”.

Chiar nu exagerăm – serialele îți fac viața mai frumoasă! Mai ales dacă sunt seriale bune. Uite, noi nu doar că îți dăm recomandări de seriale care te vor face să atingi un nou nivel de senzație, dar îți spunem și când e cel mai bun moment să le vizionezi ca să le apreciezi la adevărata lor valoare.

sunplaza_ian-3253

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie realizată în incinta Cinema City 

 

Când n-ai avut o zi ok la job și ești plin de gânduri…

Bagă niște Breaking Bad. Nu, nu trebuie să începi să faci ce făcea Walter White (serios, să nu te apuci să prepari substanțe ilegale în subsolul blocului!!!), ci doar să începi să vezi lucrurile din viața ta dintr-o altă perspectivă.
Ce crezi că s-ar fi întâmplat cu Walter White, profesor de chimie nemulțumit de sistem, diagnosticat cu o boală incurabilă, dacă și-ar fi pierdut cumpătul și speranța? Ok, sigur nu ar fi început să încalce legea din ce în ce mai grav și să se transforme într-un personaj negativ. Dar hei, tu ai avut o zi urâtă la job și ai nevoie de ceva care să te facă să tragi următoarea concluzie: ești super norocos pentru tot ce ai!

Când te gândești la Apocalipsă din ce în ce mai des…

Te uiți la The Leftovers, cu Justin Theroux în rol principal! O să vezi că și treaba asta cu sfârșitul lumii… ei bine, să spunem că-i destul de complicată. Dacă n-ai auzit azi vreo știre despre cum 2% din populația lumii a dispărut fără urmă sau despre cum mama ta s-a alăturat din senin unui cult dubios, atunci poți sta li-niș-tit! Sfârșitu’ nu-i aici! Doar în serial.

Când simți nevoia să critici generațiile de azi…

Aruncă un ochi la Stranger Things! Poate că puștiul ăla de 10 ani, care stă deasupra ta, a călătorit precum Will Byers într-un univers paralel și a cunoscut forțele malefice. De-aia e așa enervant și ascultă muzică ciudată. Și poate ceilalți puști, ăia care butonează telefonul în metrou și vorbesc tare, se pregătesc pentru a face față unei creaturi ciudate care amenință orașul. În orice, caz, n-ai de unde să știi. Nu mai judeca și uită-te la serial mai ales că aduce un frumos omagiu filmelor fantasy din anii ‘80.

Când te simți rău și vrei să-ți pui singur diagnosticul…

Aici s-ar potrivi mai multe. Primul – Grey’s Anatomy (sfatul nostru e să te duci, mai bine, la doctor; serialul are 16 sezoane). Un pic de dramă, un pic de medicină, telenovelă pe ici, pe colo – cert e că o să te panicheze mai rău decât ești deja. Al doilea – Dr. House. Vestea bună e că „It’s not lupus!”. Vestea rea – chiar trebuie să te duci la doctor.

Prieteni, cam atât cu serialele pe ziua de azi! Dacă vrei să afli câte ceva și despre filme, te aștepăm la Cinema City, în Sun Plaza, pentru cele mai noi premiere.