Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Lecții de gătit cu chef Florin Dumitrescu

Să gătești sănătos nu înseamnă doar să alegi cele mai bune ingrediente, ci să înveți să le combini și să le prepari termic astfel încât să obții cel mai bun gust, dar și să le păstrezi calitățile nutriționale. Iar dacă adaugi și mirodenia potrivită, vei obține o mâncare de neuitat.

Despre toate acestea vei afla chiar de la chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari-șef din România. Pe durata celor trei ore de eveniment organizat in parteneriat cu Electrolux, acesta va invita oaspeții prezenți să ia parte în mod activ la pregătirea câtorva rețete și să transforme orele de gătit în plăcere și bucurie.

În plus, pe toată durata cooking show-ului, toți cei prezenți vor fi invitați să participe la o călătorie imaginară pe tărâmul mirodeniilor în care vor ghici, după atingere și miros, câte un condiment. Toate eforturile participanților vor fi răsplătite cu premii constând în cartea ”Gătește cu mine” a lui Florin Dumitrescu.

De ce pastele carbonara nu conțin smântână, cum să prepari carnea de vită pentru a fi suculentă și fragedă, ce gust poate avea un burger din creveți sau cum poți transforma cartofii și nucile într-un desert apetisant poți afla pe 8 octombrie de la ora 15.00, la Sun Plaza, într-un show inedit cu chef Florin Dumitrescu.

Pasiunea pentru gătit nu are vârstă. Te așteptăm la Sun Plaza pentru trei ore de secrete culinare dezvăluite și multă voie bună! Intrarea este liberă.