Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe

În perioada 13 – 21 mai, Asociația Hope, pentru protecția animalelor, va fi prezentă în centrul comercial pentru că pisicile și câinii de culoare neagră au cea mai mică rată de adopție. Astfel, Asociația Hope și SUN PLAZA își propun să doboare acest mit, deoarce negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe. Poveștile acestor animăluțe sunt dezvăluite în acest articol, cu scopul de a le găsi o nouă casă. Pentru cei ce doresc să aducă un strop de noroc în viața animalelor fără stăpân, o pot face și donând direct în urna special amenajată la parterul centrului comercial.

ATHOS, 9 luni, motan

Cu mare bucurie vă prezentăm pisica Athos, muschetarul norocos al Sun Plaza!

Athos este un aventurier jucăuș, cu o personalitate drăgălașă și afectuoasă, care a înfruntat cu curaj toate obstacolele, ca un adevărat mușchetar. A fost salvat din stradă împreună cu frații lui, toți de culoare neagră, care, din păcate, sunt adesea neglijați de adoptatori, din cauza superstițiilor legate de culoarea lor. Dar Athos, cu eleganta lui neagră, este un norocos și a reușit să supraviețuiască și să crească în ciuda dificultăților.

Acum, la vârstă de 9 luni, Athos este pregătit pentru noi aventuri alături de o familie adoptivă iubitoare. Pentru că suntem în anul aniversar al lui Sun Plaza, suntem siguri că Athos va fi norocos să își găsească o familie iubitoare. Așa că, dacă ești în căutarea unui nou prieten felin, Athos te așteaptă la adopție, dar să ai balcon închis și plase solide de protecție la geamuri.

Fii norocos și adoptă o pisica neagră, care să aducă noroc și fericire în viață ta!

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

ATHOS, 9 luni, motan

Terra, 8 ani, femelă

Haideți să v-o prezentăm și pe Terra, o metisă de Schnauzer de talie mare, care are nevoie disperată de oameni, o curte în care să alerge și să se distreze și un pat mare în casă unde să se odihnească. Cum este Terra? Are calitățile specifice rasei: este inteligentă, plină de personalitate, determinată, activă și dornică să se joace cu alți câini, iar în același timp, îi place să fie mângâiată și iubită de stăpânii ei.

Terra a fost abandonată împreună cu puii ei în apropierea adăpostului nostru în 2018. Acum are în jur de 8-9 ani și încă așteaptă o familie care să o adopte.

Adopția este disponibilă pentru București și împrejurimi. Terra este deparazitată, vaccinată și sterilizată.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la asociatia.animale.hope@gmail.com sau puteți vizita site-ul nostru www.adoptii-animale-hope.org. Haideți să îi oferim lui Terra șansa la o viață fericită și plină de dragoste!

Terra, 8 ani, femelă

BERLIOZ, 7ani, motan

Bun venit la povestea lui Berlioz, pantera cu inima de aur de la Sun Plaza! Impozant, agil și musculos, Berlioz este o adevărată forță a naturii, cu multă iubire și afecțiune de oferit. La vârstă de 7 ani, Berlioz este încă în plinătatea vieții, și este unul dintre cei mai iubitori și jucăuși motani din asociația noastră. Cu toate acestea, din păcate, panterele mai în vârstă sunt adesea ignorate de către potențialii adoptatori, care caută mereu pisici tinere. Dar noi credem că fiecare animal merită o șansă la o viață plină de iubire și aventură, indiferent de vârstă sau culoare.

Așa că, dacă ești în căutarea unui nou prieten felin, Berlioz te așteaptă să îl adopți și să îți ofere multă bucurie și iubire în viață ta. Adopția este pentru București, la apartament cu balcon închis și plase solide de protecție la geamuri, pentru că știu că îți pasă de siguranță și fericirea noului tău prieten. Berlioz vine pregătit cu carnetul de sănătate la zi, fiind deparazitat, vaccinat și castrat. Așa că nu mai aștepta, adoptă un panterut și fii norocos!

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

BERLIOZ, 7ani, motan

Zamira, 4 ani, femelă

Zamira este grija noastră de 4 ani. Era doar un pui de câteva luni când a fost abandonată împreună cu mama ei. Și-a petrecut copilăria și adolescența în adăpost și ar fi trist să îmbătrânească aici fără să cunoască bucuria și fericirea unui cămin. Este o minune de cățelușă care are mare nevoie de oameni. Este inteligentă, călduroasă, iubitoare și activă.

Căutăm o familie adoptivă pentru ea în București și împrejurimi.

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

Zamira, 4 ani, femelă

PUF, 4 ani, motan

Atenție iubitorilor de animale! Întâlniți-l pe Puf, o panteră frumoasă și puternică care este momentan disponibilă spre adopție în București. Deși „Puf” nu este cel mai potrivit nume pentru această felină zveltă și agilă, acesta a fost modul nostru de a-l consola atunci când a fost abandonat într-o stare slabă și fără blană în mijlocul iernii.

Dar cu multă dragoste, tratamente și hrană bună, Puf s-a transformat într-o adevărată panteră și este acum pregătit pentru casa sa pentru totdeauna. Puf are aproximativ 4 ani și a primit toate tratamentele necesare, inclusiv deparazitare, vaccinuri și castrare.

Dacă ești interesat să-i oferi lui Puf o casă iubitoare, te rugăm să te asiguri că ei un apartament în București cu un balcon închis și plase solide de protecție la ferestre. Pentru a lua legătura cu noi pentru adopția lui Puf, te rugăm să ne trimiți un e-mail la asociatia.animale.hope@gmail.com. Ajută-l pe Puf să-și găsească familia pentru totdeauna!

PUF, 4 ani, motan

Patraulea Fănică, 6 ani, cățel

Patraulea Fanica, un câine cu o personalitate jucausă și energică, caută o casă nouă. Este un argint viu plin de iubire și dornic de afecțiune, și are 6 ani și picioare scurte. Îi place să se joace și să alerge, dar nu poate aștepta să se lenevească cu oamenii dragi.

Inițial intenționat să fie numit Patrocle, îngrijitorii lui au început să-l numească în schimb Patraulea Fanica. Dar, în cele din urmă, viitoarea lui familie îl poate numi cum le place.

Adopția este disponibilă în București și în zonele înconjurătoare.

Pentru mai multe informații, contactați-ne la asociatia.animale.hope@gmail.com sau vizitați site-ul nostru www.adoptii-animale-hope.org.

Patraulea Fănică, 6 ani, cățel

Claus, 4 luni, motan

Cunoașteți-l pe Claus, un frumos și curajos motan care a fost salvat în ajunul Crăciunului, de unde și numele său potrivit. Deși este timid și speriat, Claus își dorește afecțiune și își câștigă încet încrederea atunci când este mângâiat. Este clar că va avea nevoie de timp și răbdare pentru a se adapta într-un mediu nou alături de familia sa viitoare, dar suntem siguri că, cu îngrijirea potrivită și multă iubire, se va adapta repede.

Claus are aproximativ 7 luni și a fost deja deparazitat și vaccinat. De asemenea, va fi sterilizat înainte de adopție. Dacă sunteți interesat să-i oferiți lui Claus o casă iubitoare, vă rugăm să vă asigurați că aveți un apartament în București cu un balcon închis și plase solide de protecție la ferestre.

Pentru a afla mai multe despre adoptarea lui Claus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la asociatia.animale.hope@gmail.com. Ajutați-l pe acest dulce băiat să-și găsească familia pentru totdeauna!

Claus, 4 luni, motan

Sheba,  10 ani, femelă

10 ani de adăpost pentru Sheba. Este foarte trist să amânăm aceste rânduri despre ea. Era doar un pui când a fost salvată împreună cu frații ei de pe câmpuri. Două surori au familii de când erau tinere. Sheba a fost mai puțin norocoasă.

Are o bunătate și o inteligență care nu pot fi exprimate în cuvinte. Cu toate acestea, nu a reușit să convingă pe nimeni să-i ofere o casă. Ce speranță ar mai putea avea acum la vârsta sa?

Ce minunat ar fi ca un om să o adopte nu pentru că este frumoasă, deși este, nici pentru că este afectuoasă, deși este, ci pentru că are nevoie de un om și de o casă caldă în care să-și odihnească oasele bătrâne.

Sheba poate fi adoptată în București și împrejurimi.

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

Sheba,  10 ani, femelă

Boogie, 8 ani, motan

Cu o mustață superbă și o față jucăușă, Boogie este unul dintre cei mai drăgălași motani pe care îi veți întâlni vreodată. La 8 ani, încă așteaptă să își găsească familia perfectă care să îl iubească și să îl răsfețe. Este potrivit pentru o casă cu balcon închis și plase de protecție la geamuri, în București.

Dacă ești gata să oferi acestui pisoi iubitor și vorbăreț un cămin cald și fericit, te rugăm să ne contactezi la:

asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

Boogie, 8 ani, motan

Nadira, 7 ani, femelă

Cu toțîi știm că nu contează rasa sau culoarea când vine vorba de iubirea adevărată, iar Nadira este dovadă vie a acestui fapt. Această dulceață are 7 ani și toată viață a trăit într-un adăpost. A fost salvată de pe câmpuri când era doar o puiută și de atunci așteaptă cu nerăbdare să își găsească un cămin cald și iubitor. Dacă vreți să ii schimbați viață și să oferiți acestui suflet iubirea și atenția de care are nevoie, contactați-ne la:

asociatia.animale.hope@gmail.com

Nadira, 7 ani, femelă

Shary, 8 ani, motan

Deși a fost alături de noi de mult timp, Shary este un motan foarte speriat și nu își permite să fie mângâiat și îngrijit. Nu a putut trece peste trauma abandonului, fiind foarte bolnav la acel moment. A avut multe tratamente și vizite la doctori. Din acest motiv, oamenii, inclusiv noi, cei care avem grijă de el, au devenit inamicii săi. Cu toate acestea, el se simte foarte bine în compania altor pisici și are mulți prieteni cu care se joacă și își petrece timpul.

Din acest motiv, frumosul Shary, în vârstă de 8 ani, nu poate fi adoptat de o familie. Cu toate acestea, poate fi susținut și adoptat la distanță.

Pentru detalii, ne puteți contacta la: asociatia.animale.hope@gmail.com. Împreună îl putem ajuta pe Shary să aibă o viață mai bună!

Shary, 8 ani, motan

Blade, cățel

Unii câini nu sar în brațele oamenilor, nu se bucură de mângâiere pentru că sunt timizi și speriați. Acesta este și cazul lui Blade, un cățeluș măreț și atletic ca o panteră. Dar frica lui de oameni îl face un cățeluș neadaptabil și, ca urmare, neadoptabil într-o casă. Poți să-l ajuți prin adoptarea la distanță, oferindu-i tot ce are nevoie în adăpost.

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

Blade, cățel

Shiva, femelă

Întâlniți-o pe Shiva, o catelușă adorabilă și plină de viață, care se confruntă cu o problemă majoră – nu poate fi adoptată din cauza faptului că este foarte timidăși sperioasă. Cu toate acestea, o puteți ajuta prin donații sau sponsorizare la distanță. În acest fel, puteți asigura că Shiva primește îngrijirea adecvată și tot ce îi este necesar în adapostul ei. Haideți să-i oferim împreună o șansă la o viață mai bună!

Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

www.adoptii-animale-hope.org

Shiva, femelă