Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Puneți-vă centura de siguranță pentru Red Bull Air Race!

Poate vă gândiți că doar cei mai buni piloți din lume dispun de precizia, disciplina și îndemânarea necesare pentru a concura în Red Bull Air Race World Championship. Dar asta nu înseamnă că nu putem să ne punem în locul lor, fie și din confortul unui fotoliu. Cu Red Bull Air Race VR Set, și oamenii obișnuiți pot experimenta un tur rapid, intens, poate chiar un pic amețitor, pe unul dintre patru trasee din campionatul mondial – Ascot, Las Vegas, Spielberg și Budapesta.

Traseele au fost scanate cu tehnologie 3D LiDar, s-a făcut uz de imagini din satelit și telemetrie din zborurile din competiție, tocmai pentru a le oferi fanilor Red Bull Air Race o experiență cât mai apropiată de cea a piloților, care ajung în timpul competiției la o forță de până la 10 G.

Dacă doriți să aveți parte de adrenalină, vă place să zburați și credeți ca faceți față forței gravitaționale, atunci vă așteptăm la Sun Plaza între 4 – 7 august, în zona Sun Atrium, parter. Puneți-vă centura de siguranță și bucurați-vă la maxim de cursă!

În plus, dacă doriți să vedeți o cursă adevărată, Sun Plaza difuzează live următoarea etapă de Red Bull Air Race, pe ecranul mare din food-court. În weekend-ul 13-14 august, cei mai buni piloţi se întrec la Ascot, pe faimosul hipodrom regal.

Despre Red Bull Air Race World Championship

Red Bull Air Race World Championship, un campionat oficial acreditat de FAI (Federaţia Internaţionala de Sporturi în Aer), este un spectacol vizual ca niciun altul. Doar cei mai buni piloţi din lume se încumetă să practice acest sport în care avioane de mici dimensiuni parcurg cu viteze ameţitoare, la altitudine foarte mica (uneori de sub 10 metri), trasee sinuoase demarcate cu ajutorul unor piloni gonflabili.

Creat special cu scopul de a deveni cea mai avansată şi solicitantă provocare aeriană, Red Bull Air Race şi-a câştigat rapid reputaţia de cel mai rapid şi entuziasmant motorsport din lume.

În 2016, 14 piloți concurează la categoria Master Class, în opt curse – Abu Dhabi (UAE), Spileberg (AUT), Chiba (JPN), Budapesta (HUN), Ascot (UK), Lausitzring (GER), Indianapolis și Las Vegas (USA) – pentru titlul mondial Red Bull Air Race World Championship. La fiecare etapă se acrdă puncte primilor zece clasaţi, iar, la finalul campionatului, pilotul cu cele mai multe puncte este desemnat campion mondial Red Bull Air Race World Championship.

Mai multe detalii pe www.redbullairrace.com