Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Taxi

Sfaturi pentru clienţii Taxi Ghidul clientului Taxi Ghid PMB Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţia clienţilor taxi mai multe modalităţi de contact în vederea înaintării de reclamaţii sau sesizări. În acest scop îi puteţi contacta: *telefonic (021.9752); *în scris, către Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti,...

06.10.2016
Citeste tot articolul

Carucioare pentru Copii

Carucioarele pentru copii sunt disponibile pentru utilizare gratuită. Vă rugăm să vă adresaţi biroului de informaţii de la etajul 1.

19.02.2016
Citeste tot articolul

Spalatorie Auto

Maşina ta se curată în timp ce îţi faci cumpărăturile. Pentru mai multe informaţii, spălătoria Diamond Car SPA situată la nivelul -2 al parcării, vă stă la dispoziţie.

19.02.2016
Citeste tot articolul

ATM si Schimb Valutar

Dristor Exchange : Nivelul 1, zona de food court Există 8 ATM-uri situate în Sun Plaza: – 4 BCR (3 dispozitive la parter, unul la etajul 1 și unul la parter ) – 1 BRD (parter) – 2 Raiffeisen Bank (unul la etajul 1 și unul la parter) – 1...

19.02.2016
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.