Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

ANSON`S

  Încălţăminte bărbaţi, Modă bărbați
PARTER
031.433.8050

Compania de moda ANSON’S se concentreaza pe moda masculina.
De la înfiintarea sa în anul 1989, ANSON’S Herrenhaus KG, cu sediul principal în Düsseldorf a evoluat într-unul dintre cei mai mari specialisti în domeniul vestimentar masculin din Germania. Cel mai mare furnizor de moda exclusiv masculina îsi continua dezvoltarea si pe plan international.

În magazinele sale, ANSON’S ofera clientilor experiente unice de cumparaturi. Pe suprafetele rezervate vânzarilor de pâna la 4.500 de metri patrati, clientii sunt întâmpinati de o atmosfera personala si o prezentare deosebita a marfurilor. Într-o arhitectura moderna si în ambiente dotate cu mobilier de calitate superioara, marfurile sunt expuse cu stil pentru a va inspira. Sfaturile competente si serviciile excelente transforma fiecare vizita într-unul din magazinele ANSON’S într-o experienta veritabila.

Sortimentul ANSON’S include vestimentatie la moda pentru orice ocazie – de la petrecerea timpului liber pâna la zona de business, de la costume pâna la accesorii. Fiecare barbat va gasi noi piese de vestimentatie preferate pentru a-si pune în valoare imaginea personala. Compania administreaza marci internationale de top din toate segmentele de moda si nivelurile de pret.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor