Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

ANSON`S

  Modă bărbați
PARTER
031.433.8050

Compania de moda ANSON’S se concentreaza pe moda masculina.
De la înfiintarea sa în anul 1989, ANSON’S Herrenhaus KG, cu sediul principal în Düsseldorf a evoluat într-unul dintre cei mai mari specialisti în domeniul vestimentar masculin din Germania. Cel mai mare furnizor de moda exclusiv masculina îsi continua dezvoltarea si pe plan international.

În magazinele sale, ANSON’S ofera clientilor experiente unice de cumparaturi. Pe suprafetele rezervate vânzarilor de pâna la 4.500 de metri patrati, clientii sunt întâmpinati de o atmosfera personala si o prezentare deosebita a marfurilor. Într-o arhitectura moderna si în ambiente dotate cu mobilier de calitate superioara, marfurile sunt expuse cu stil pentru a va inspira. Sfaturile competente si serviciile excelente transforma fiecare vizita într-unul din magazinele ANSON’S într-o experienta veritabila.

Sortimentul ANSON’S include vestimentatie la moda pentru orice ocazie – de la petrecerea timpului liber pâna la zona de business, de la costume pâna la accesorii. Fiecare barbat va gasi noi piese de vestimentatie preferate pentru a-si pune în valoare imaginea personala. Compania administreaza marci internationale de top din toate segmentele de moda si nivelurile de pret.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Extra Reduceri la Anson`s

ANSON´S ți-a pregătit, până pe 9 iulie, #extra reduceri, de 20%, la TOATE produsele cu preț redus! Vino în mall-ul tău preferat și bucură-te de ele!

26 iun. - 9 iul.

Special Shopping Days

Profita de oferta Anson`s! De Special Shopping Days ai 20% reducere la toate produsele!

7 dec. - 11 dec.

Final Sale la Anson`s

Hai la ANSON´S în perioada 15-31 august și beneficiază de cele mai cool reduceri la Final Sale! Ai până la 20% reducere suplimentară! Cele mai tari prețuri răsar în sud!

15 aug. - 31 aug.

Zilele preturilor mici la Anson`s

Legenda spune că destinațiile de senzație au și extra oferte pentru un shopping pe măsura așteptărilor. ANSON´S te invită să te bucuri de zilele prețurilor mici. Te așteptăm, până pe...

1 aug. - 14 aug.

20% EXTRA Reducere la Anson`s

Acum ai 20% reducere suplimentara la toate articolele cu pret redus

18 iul. - 31 iul.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor