Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

GEROVITAL

  Cosmetice
Etajul 1
0734 881 971

Dezvoltarea magazinelor Gerovital are la bază conceptul unic de “Doctor în Frumusețe” care a fost creat  în armonie deplină cu atributele brandului: inovație, încredere și eficiență.

Pe lângă oferta foarte generoasă de produse cosmetice de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele îndrăgitelor branduri Gerovital și Aslavital, în cadrul magazinului nostru vei putea beneficia în mod gratuit și de teste de dermo-analiză a tenului.

Acest procedeu durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii. Pe baza rezultatelor obținute în urma acestui test de dermo-analiză, specialiștii noștri îți vor putea oferi cele mai eficiente recomandări de produse cosmetice și îți vor putea crea scheme de tratament personalizate.

Totodată, în magazinul Gerovital te așteaptă multiple surprize și noutăți, demonstrații periodice de machiaj cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă – Gerovital Beauty, dar și oferte promoționale și activări speciale.

Brandul de cosmetice Gerovital este deținut de compania cu capital 100% românesc, Farmec – cel mai mare producător de cosmetice, cu peste 128 de ani de experiență – fiind considerat un brand emblemă și creator al industriei cosmetice moderne din România.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Beauty sales la Gerovital

Beauty Sales – Pana la 40% reducere la produsele Gerovital selectate, in perioada 7-20 septembrie 2020.

7 Sep - 20 Sep

Promo Gerovital Beauty

30% reducere la toate produsele de make-up Gerovital Beauty. Promotie valabila in magazinul Gerovital in perioada 1-31 iulie 2019

1 Iul - 31 Iul

20% reducere in noul magazin Gerovital

Din 14 decembrie deschidem un nou magazin Gerovital! Te asteptam cu 20% reducere pentru orice achizitie de minimum doua produse. Promotia este valabila in perioada 14 – 18 decembrie 2018.  

14 Dec - 18 Dec

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor