Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

MELKIOR

  Cosmetice
Parter
021 371 13 43

Melkior se adreseaza tuturor femeilor care doresc sa se simta frumoase, propunandu-le o gama completa si diversificata de produse de beauty profesionale. Prin cosmeticele sale, Melkior invita femeile sa fie sarmante, sa se simta confortabil in pielea lor, sa seduca si sa fie unice. Si asta pentru ca la Melkior gasesc tot ce au nevoie pentru ritualul lor de infrumusetare, produse si accesorii care sa le ajute sa obtina un look de invidiat.

Melkior se implică direct in toate etapele de fabricatie, de la productie pana la vanzarea catre client, asigurand astfel o atentie deosebita fiecarui produs. Melkior a convins profesionistii in domeniu de calitatea produselor, evidentiindu-se prin textura, culori si rezistenta. Astazi, produsele Melkior sunt utilizate de importanti stilisti, dar sunt disponibile si clientelor care vor sa aiba un machiaj perfect in fiecare zi, chiar la ele acasa.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Promotii vara Melkior

Ghici ce?! E vremea pentru PROMOTII speciale de vara! Melkior iti aduce produse cosmetice cu -70%, -50%, -30%. Ce mai astepti?! Ia-ti preferatele! Grabeste-te! Stoc limitat! Oferta valabila in perioada...

15 iul. - 21 aug.

Aspect perlat pe pleoapele tale? Foloseste noile farduri Melkior!

In acest sezon, stralucirea este cuvantul cheie. Si machiajul se aliniaza acestei tendinte. Cu un aspect perlat intens, noile Farduri de Pleoape Perlate create de Melkior sunt extrem de pigmentate,...

23 oct. - 15 nov.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor