Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

MY GEISHA

  Accesorii, Cadouri, Cosmetice
Parter
0722 158 498
www.mygeisha.ro

my Geisha – The touch of love

my Geisha este povestea celor 1001 de nopți, un concept de parfumerie de nișă orientală, adus direct de la sursă, din Emiratele Arabe Unite.

Aromele my Geisha deschid o nouă dimensiune a simțurilor, stimulând nu numai noi simțuri olfactive – fizice dar și mentale. Parfumurile noastre și amestecurile de ulei vă permit să călătoriți către un nou tărâm al senzațiilor, care vă fac să vă simțiți încrezători și puternici.

my Geisha este despre senzualitate, sexualitate, un ținut mistic de vise și magie. Așa cum geishele transformă seducția în artă, conceptul my Geisha transformă arta seducției în parfumuri.

Ambalajele sunt luxoase, tipic parfumeriilor arăbesti, cu sticle din cristal (ce se pot reîncărca după consumare) și cutii din catifea, oferind de asemenea posibilitatea personalizării ambalajului, prin gravarea numelui, inițiale, mesaj, pe cutie dar și pe sticla de parfum.

my Geisha a devenit unic importator și distribuitor în România pentru brandurile Shangpree, ACCOJE – produse coreene de skincare și pentru brandul polonez Stara Mydlarnia- concept nou în România având produse naturale, Bio, Vegane, cu ambalaje ușor reciclabile și biodegradabile.

Shangpree este un brand de renume de top în întreaga lume, care poate fi găsit în locații de lux: Harrods (Londra), La Rinascente (Milano), Barney’s (New York) etc. Aceste produse au fost prezentate în reportajele NBC, în reviste de înfrumusețare, cum ar fi Vogue, Elle, Forbes, Cosmopolitan, Harper’s Bazar, Marie Claires, etc. (din întreaga lume).

my Geisha prezintă toate atributele unui lux, nișă, parfumerie la prețuri de masă!

 

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Black Friday la My Geisha

#BestBlackFridayEver! Black Friday are mirosul irezistibil al parfumurilor myGeisha. Vino în locaţia My Geisha din Sun Plaza, nivel 0 şi bucură-te de cea mai mare reducere din an la produsele...

5 nov. - 7 nov.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor