Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

SKECHERS

  Articole Sportive, Încălţăminte bărbaţi, Încălțăminte femei
Etajul 1
031 438 05 38

Lider mondial pe segmentul de încălțăminte de zi cu zi și încălțăminte pentru sporturi de performanță, cu un profit de 4.16 miliarde de dolari, Skechers USA proiectează, dezvoltă și comercializează peste 3.000 de modele pentru bărbați, femei și copii. Succesul Skechers se datorează angajaților săi, calității produselor, varietății ofertei, canalelor de distribuție internaționale, precum și a instrumentelor de marketing multi-channel targetate. Compania oferă două categorii distincte de încățăminte: divizia de pantofi de zi cu zi și încălțăminte pentru sporturi de performanță. Prin licențe, compania oferă și îmbrăcăminte de marcă, accesorii, ochelari, și multe altele.

Printre celebritățile girant pentru produsele din colecția lifestyle de la Skechers se numără artista premiată cu platină Camila Cabello, precum și legende ale atletismului: David Ortiz, Tony Romo, Sugar Ray Leonard și Howie Long. Lista de atleți de elită ce reprezintă divizia Skechers Performance cuprinde campionul de maratoane și câștigător al Maratonului Bostonului Meb Keflezighi, alergătorul de elită Ed Cheserek, precum și jucătorii profesioniști de golf Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade, Belén Mozo și Colin Montgomerie.

Compania își vinde produsele prin intermediul departamentelor și magazinelor de specialitate, al celor 2,800 magazine SKECHERS deținute de aceasta, precum și online, pe skechers.com. Pe lângă Statele Unite, produsele Skechers sunt disponibile în peste 170 de țări și teritorii, printr-o rețea globală de subsidiare în Canada, Japonia, Europa și America Latină, parteneri în regim joint venture în Asia și Orientul MIjlociu și distribuitori din întreaga lume.

Cu sediul în Manhattan Beach, California, Skechers este tranzacționată la Bursa de Valori din New York sub simbolul SKX.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor