Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

VIDET

  Accesorii, Cadouri, Sănătate, Servicii
Parter
031 229 6844

Istoria Videt începe în 2011, când ne-am dorit să oferim soluții complete pentru îngrijirea corectă a sănătății ochilor, cu garanția unor servicii de calitate și o gamă variată de produse de optică originale, la cele mai bune prețuri.

În prezent, Videt este unul dintre cei mai mari retaileri de optică din România. Comercializăm online peste 4.500 de rame de vedere, peste 4.000 de ochelari de soare și avem cel mai mare stoc de lentile de contact (99% dintre toate combinațiile de dioptrii, disponibile).

În plus, deținem 4 Showroom-uri în București și unul în Galați, cu mii de ochelari expuși, atent aleși, optometriști acreditați pentru a-ți oferi cea mai bună prescripție, personal specializat și consultație mereu gratuită. 

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Zilele Videt

Sarbatorim 13 ani de Videt cu super reduceri aniversare: pana la -90% REDUCERE la rame, plus pana la-25% REDUCERE la toate lentilele!  Viziteaza-ne in Showroom-ul Videt Sun Plaza!

1 iul. - 31 iul.

Videt – promotii de vara

Reducerile nu iau vacanta: ai pana la -80% reducere la ochelarii de vedere, soare si lentilele de contact.

4 iun. - 30 iun.

Marea Reciclare Videt

🔥 Toamna vine cu vești bune: vino în Showroom-ul Videt Sun Plaza  și primești 2 Vouchere de până la 1047 lei pentru ochelari noi. Profită de ofertă!

1 sept. - 24 oct.

Lichidari de stoc la Videt

👀 Au început LICHIDĂRILE DE STOC! Ia-ți ochelari de soare sau de vedere noi-nouți, cu reduceri de până la 90% din Showroom-ul Videt Sun Plaza.

1 aug. - 27 aug.

Zilele Videt

Vrei motive de bucurie vara asta? Zilele Videt vin cu REDUCERI de până la 90% la ochelari de soare, ochelari de vedere și lentile de contact! Vino în Showroom-ul Videt...

28 iun. - 31 iul.

Curățenia de primăvară în stocuri

🤓 Ne apucăm de Curățenia de Primăvară! Vino la Videt și bucură-te de reducerile de până la 80% la ochelarii de vedere și de soare! Hai să prinzi prețurile mici!

1 mai - 31 mai

Marea reciclare la Videt

🍀 A început Marea Reciclare la ochelarii de vedere! Hai în Showroom-ul Videt Sun Plaza cu o pereche de ochelari vechi și primești 2 vouchere de până la 675 Lei.

15 feb. - 31 mart.

Promotie Videt decembrie

💝 Avem un Cadou pentru tine! Vino în Showroom-ul Videt Sun Plaza și ai 100 lei reducere la ochelarii de vedere. Alege-ți perechea preferată. 👓

1 dec. - 31 dec.

Black Friday @Videt

A început Black Friday la VIDET! 🥳 Ți-am pregătit REDUCERI REALE de până la -90% la ochelarii de vedere și de soare. Hai în Showroom-ul Videt Sun Plaza și profită...

1 nov. - 30 nov.

Oferta deschidere Videt

Prinde oferta de deschidere: vino în noul Showroom Videt Sun Plaza, ia-ți o pereche nouă de ochelari de vedere compleți (ramă+lentile) și primești ochelari de soare Crullé CADOU, cu lentile...

14 oct. - 28 oct.

Marea Reciclare la Videt

Nu rata Marea Reciclare la Videt: tu-ți aduci ochelarii vechi, noi îți pregătim 2 vouchere CADOU x 675 lei, aplicabile pe loc! Un voucher e bun, dar două sunt clar...

14 oct. - 31 oct.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor