Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Vino în Sun Plaza să te topești de bucurie în Orașul Înghețat!

Copiii cu chef de joacă sunt așteptați acum, la început de vară, să participe la cele mai amuzante activități polare. Dacă le era dor de o “bulgăreală”, în Orașul Înghețat se vor putea lua la întrecere cu prietenii în concursuri antrenante, pline de voie bună.

Eschimoșii prietenoși le vor povesti despre fascinanta lume de la Polul Nord, iar cele trei igluuri construite se vor dovedi pline de surprize pentru toți copiii curioși să le treacă pragul.

De asemenea, cei mici își pot testa îndemânarea în concursuri de aruncat cercuri pe o focă simpatică și jucăușă sau în întreceri imitând mersul pinguinilor. Iar dacă vor dori să-și imagineze pe hârtie cum arată lumea fermecată din Orașul Înghețat, copiii sunt așteptați în locurile special amenajate, cu o mulțime de foi albe și creioane colorate, pentru a da frâu liber imaginației și, de ce nu, să se bucure de fulgii de nea și globurile de zăpadă.

În colțul AraToys, vor avea măsuțe amenajate cu puzzle-uri 3D, jocuri tentante și creative, șabloane și jucării Playmobil.

Trenulețul electric le va da celor mici semnalul sonor când va pleca în călătoria plină de voie bună prin Orașul Înghețat și îi va pofti în vagoanele veseliei.

Te așteptăm să te topești de bucurie în Orașul Înghețat, în fiecare zi, de la 12.00 la 20.00.
Activitățile sunt potrivite copiilor cu vârste peste 3 ani. Intrarea este gratuită.

Incepand cu ora 12:00 va asteptam in Oraselul Inghetat!

A video posted by Sun Plaza Shopping Center (@sun_plaza) on