Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Beer Fest- Extra Vibe de Festival cu bere artizanală

SUN PLAZA
10 sept. - 12 sept.
ESPLANADA NORD
10:00-22:00

• În intervalul 10-12 septembrie, Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, primul festival de bere desfășurat în cadrul unui centru comercial. Aici, cei prezenți vor putea degusta aproximativ 40 de tipuri de bere și cidru românești.

• Festivalul va avea berea sa oficială, Beerceni Ale, creată de berari cu experiență.

• În fiecare seară, de la ora 18:00, un DJ va mixa muzică pentru cei prezenți pe Esplanada Nord a Sun Plaza, la intrarea din Calea Văcărești.

Centrul Comercial Sun Plaza organizează, în intervalul 10-12 septembrie, Sun Beer Fest, festivalul în cadrul căruia pasionații de bere artizanală pot degusta produse locale, realizate în România.
Astfel, în fiecare zi, de vineri până duminică, între orele 10:00 – 22:00, pe Esplanada Nord, a centrului comercial, producători și comercianți de bere din diferite regiuni ale țării își vor expune produsele și vor interacționa cu oaspeții, pentru a-i introduce în universul berii artizanale. Printre aceștia, se numără Anagram (București), Oriel Beer (București) Bers Nova (Oradea), Capra Noastră (Iași), Ironic (Snagov), Mad Lads (Giurgiu), Nembeer (Sibiu), Olovina (București), Zăganu (Prahova), dar și producătorul de cidru Clarks (Argeș).
Participanții la festivalul Sun Beer Fest vor putea alege între 40 de sortimente de bere și cidru, disponibile în spațiul special amenajat, beneficiind, de asemenea, de o lansare în premieră.
În plus, oaspeții se vor bucura de o selecție de beri artizanale locale, îmbuteliate, pe care le pot cumpăra pentru acasă de la standul The Beer Institute, dar și de băuturi precum limonadă, kombucha, socată și suc de mere.
Toate acestea vor putea fi asociate cu preparatele propuse de către restaurantele din food courtul centrului comercial.
Experiențe memorabile și surprize pentru oaspeții Sun Beer Fest
Sun Beer Fest va avea și o bere oficială, Beerceni Ale, realizată de berari cu experiență.
Pasionații de fotografie se vor putea bucura de locurile Instagramabile, amplasate în cadrul spațiului Sun Beer Fest.
Muzica festivalului va fi asigurată de către echipa Vinyl Rum Tapas and Wine, recunoscută pentru evenimentele organizate în București și în țară. Astfel, în fiecare seară, începând cu ora 18:00, vizitatorii vor avea parte și de o experiență muzicală deosebită. Festivalul se va închide duminică seara, cu un mix pregătit special pentru această ocazie.
Bere românească de pe vremuri, în cadrul expoziției Sun Beer Fest
Cei care trec pragul Sun Plaza în intervalul 10-12 septembrie se vor bucura și de o expoziție centrată în jurul berii românești de pe vremuri. În zona Sun Atrium, la parter, clienții centrului comercial vor putea admira o selecție de sticle vechi, de bere românească, pahare și etichete. Toate acestea sunt puse la dispoziție de către BeRoVe, un colecționar pasionat de bere.
Astfel, participanții la Sun Beer Craft vor avea parte de o incursiune în istoria berii românești și vor putea urmări evoluția celebrei băuturi de la începuturile sale, până la dezvoltarea unei industrii care număra, în 2020, 86 de producători, conform asociației Berarii României.
Despre Sun Beer Fest:
Festivalul de bere artizanală Sun Beer Fest va avea loc în intervalul 10-12 septembrie, între orele 10:00 – 22:00.
Sun Beer Fest este un eveniment dedicat persoanelor de peste 18 ani. Organizatorii încurajează consumul responsabil de alcool.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor