Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sunny City

În ”Orășelul lui Sunny”, cei mici joacă roluri mari!

Sunny City – un oraş condus de copii, fără reguli făcute de adulţi, un oraş în care copiii pregătesc o lume mai bună.

Neobositul și mereu surprinzătorul dragon Sunny a pregătit pentru acest an experiențe interactive inedite pentru micii săi prieteni, care se vor distra pe cinste, dar vor și învăța lucruri importante și folositoare.

În ”Orășelul lui Sunny”, copiii se vor putea transforma în medici, profesori, polițiști, vânzătoare sau coafeze, jucând cu seriozitate aceste roluri.

Distracție dublată de educație!

Sunny însuși a deschis porțile orășelului său pe 3 martie 2017. Orășelul este replica unei metropole, la o scară redusă, cu toate clădirile reprezentative: spital, școală, bancă, poliție, coafor, supermarket.

În cadrul activităților tematice, cei mici au ocazia să își asume roluri și să simuleze diferite meserii, sub îndrumarea unui personal profesionist, bine pregătit. Așadar, distracția este dublată de educație. Copiii își însușesc cunoștințe și abilități, își dezvoltă vocabularul, creativitatea, capacitatea organizatorică, gândirea critică, încrederea în forțele proprii, dar și avantajele muncii în echipă.

Conceptul este potrivit copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Jocurile de rol

Copiii au o înclinaţie naturală de a se aventura în jocuri de rol, în care se pun în pielea unui personaj sau imită o situaţie reală de viaţă, într-un scenariu prestabilit.

Beneficiile pe care aceste activităţi le au în dezvoltarea lor sunt nenumărate, dezvoltând abilităţi importante şi ajutându-i să înţeleagă o mulţime de concepte şi idei. Potrivit specialiştilor, prin acest tip de joc, copiii dobândesc o mulţime de abilităţi şi cunoştinţe: > îşi explorează imaginaţia; > dobândesc noi elemente de limbaj şi îşi dezvoltă vocabularul; > îşi îmbunătăţesc abilităţile sociale; > conştientizează efectele sau consecinţele unei acţiuni asupra altora; > dezvoltă abilităţi de lider; > capătă încredere în sine şi în forţele proprii; > găsesc soluţii creative la diverse probleme.

DE REŢINUT

Participarea la eveniment este GRATUITĂ pentru clienţii SUN PLAZA şi se face pe bază de înscriere la faţa locului.

Evenimentul se desfăşoară în serii de maximum 15 copii şi se adresează exclusiv copiilor cu vârstă între 4 – 12 ani.

Timp de 30 de minute, copiii vor participa la activităţi ce vor simula o singură meserie per atelier.

Accesul adulţilor în structurile de joacă nu este permis.

Nu este permis accesul în spaţiul de eveniment cu băuturi şi mâncare.