Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Apa micelară vs șervețele demachiente. Lupta e grea!

Abia aștept să ajung acasă și să mă demachiez! Hăhă, glumeam! Dar pentru că suntem adulți responsabili, o facem și pe-asta. Aici intervine o luptă cu adevărat dificilă: apă micelară sau șervețele demachiante?

sunplaza_mai-3916

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prietena noastră, apa micelară de la Melkior, are ca ingredient de bază micelele, un fel de bule de grăsime care atrag ca un magnet impuritățile din pori și lasă tenul cât se poate de fresh, gata să fie machiat. Alte beneficii? Hidratează profund, elimină excesul de sebum și ajută fondul de ten să se întindă mai bine.

Șervețele demachiante, în schimb, sunt dure, usucă tenul și pe termen îndelungat provoacă riduri. Așa că folosește-le, de exemplu, doar în călătorii sau când ai rămas fără apă micelară. Pe termen scurt chiar te salveză.

Puțin primer – good friend. Mult primer – bad friend.

Mai știi tu prietenul ăla din copilărie pe care îl plăceai atât de mult, doar că la un moment dat te săturai de el pentru că se ținea scai de tine? În fine, nu vrem să te răscolim! Vrem doar să spunem că exact așa e și cu primerul. În cantități mici e perfect și face ca machiajul să reziste multicel. În cantități mari, în schimb, îți strică fondul de ten, care ți se va scurge la propriu de pe față. Noi recomandăm primerul cu efect iluminator de la Cupio.

sunplaza_mai-3999

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce e mai trist decât faptul că Făt Frumos nu există? Fardul albastru!

Aruncă-l! Ia-ți la revedere de la el și aruncă-l! Fardul albastru accentuează cearcănele și pungile de sub ochi, plus că e cam demodat. Apelează la culori mai calde, mai romantice, care se joacă armonios cu restul culorilor pe care le aplici. Farduri frumoase găsești la NYX Cosmetics.
sunplaza_mai-3684

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps: dacă îți place atât de mult albastrul, poți folosi un eyeliner discret.

 

Cat eyes fermecători… dacă nu întinzi pielea când faci condițele!

Știm, probabil ți-ai dorit să fii pisică într-o viață anterioară, dar ai ajuns să fii o ființă umană. Asta e, trebuie să improvizezi! Așa că îți faci cat eyes, unul dintre cele mai sexy machiaje, folosind tușul Matte Dipliner de la Flormar. Ca treaba să iasă de la perfect în sus, nu întinde de piele când faci codițele, pentru că nu vei face linii egale. Ok?

sunplaza_mai-4077

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O vorbă din popor spune să pudrezi întreg nasul. Realitatea spune să nu!

Rezistă! Rezistă tentației de a-ți pudra întreg nasul, în speranța că vei scăpa de luciul inestetic. Dacă îți pudrezi nasul uniform, o să rezulte un aspect plat. Ca și cum nu ai avea nas. Înțelegi cât de grav e? Sfatul nostru: pudrează doar părțile laterale, unde luciul chiar se vede mai accentuat. Nouă ne place pudra Baked Powder de la Flormar

sunplaza_mai-4090

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cam atât de la noi, dar tu sigur ai treabă! Spor la machiat!