Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Povestea continuă cu Gymboland în Sun Plaza

Adaptată după un scenariu de animație  și aventură, atmosfera evocată este parcă desprinsă dintr-un amalgam de frânturi de vise, care odată puse alături și deslușite, pictează povestea unei “ Țări a Minunilor”.  Indiferent că este vorba de Alice, sau de Iepurele alb ori  Pălărierul nebun,  în acest cadru personajele se contopesc într-un singur scop, acela de a relata fiecare capitol al  cronicii tărâmului într-un mod cât mai impunător din perspectivă vizuală, și totodată cât mai verosimil.

Printre peisaje feerice și parade cu decoruri ce concretizează un spectacol  în care copiii sunt mereu actorii  principali, timpul pare a sta în loc, pentru a deservi jocul imaginativ și încuraja explorarea spațiului.

Gymboland Sun  Plaza a fost construit și adaptat la nevoile actuale – fizice și intelectuale ale celor mici – în strânsă legătură cu vârsta acestora și cu dorința lor de a descoperi. Așadar, având la dispoziție o gamă largă și încântătoare de activități, ei își pot afla noi limite, întărindu-și încrederea în sine și perseverența.

În structura modulară echipată cu varii elemente precum piscine cu bile, trambuline, tobogane și pasarele suspendate de transfer între acestea, copiii își vor transforma temerea de necunoscut în spirit aventuros. În zonele speciale de creație cu panouri si accesorii educative se vor putea exprima liber, depășindu-și barierele  cognitive și de comunicare.

Dincolo de a fi un spațiu pentru zâmbete și voie bună, este destinat să  îndeplinească  toate tipurile de cerințe, combinând progresul cu divertismentul, inspirația si educaționalul. Cei mici vor fi inițiați în fascinanta lume a tehnologiei, printr-o multitudine de jocuri interactive cu ecran tactil care stimulează gustul cunoașterii, obiectivul principal fiind acela de a evidenția potențialul lor maxim într-un mod interesant și distractiv.  Ca o noutate în România în materie de tendințe de ultimă oră, Gymboland introduce o dimensiune actualizată a practicii realității virtuale, împreună cu o variantă avansată a tehnologiei foto graffiti, și în  plus, a senzorilor de mișcare ce declanșează diverse activități video proiectate; toate aceste elemente fine de surpriză oferă o experiență de grup perfectă pentru generația viitorului!

Însă adevăratul factor cu impact asupra mediei de vârstă în utilizare și a gradului crescut de divertisment este determinat de echipamentele video extrem de felurite, ce îmbie și pe cei cu vârste mai înaintate să participe împreuna cu părinții, astfel realizându-se o uniformizare în plan familial prin limbajul universal recreațional practicat. Absolut toate preferințele sunt întrunite, datorită categoriilor variate de genuri explorate, de la simulatoare de curse, la shootere, air hockey, baschet, care favorizează spiritul de competiție prin obținerea unui scor cât mai ridicat, în vederea primirii tichetelor de recompensă prin care își pot revendica o multitudine de premii minunate de la recepție!

Jocul este modalitatea prin care copiii se apropie de ceea ce se petrece în lumea exterioară și înțeleg relațiile cu cei din jur, iar în “Țara Minunilor”  din Gymboland, unde sunt fericiți cu toții,  fascinația ce stă la baza freamătului unei generații se tranformă într-o filă de poveste nemuritoare.