Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Block-buster la feminin

BLOCK-BUSTER-WONDERWOMANEi bine, mersul la cinema a căpătat o miză nouă de când Wonder Woman a adus în prim-plan discuția despre cât de rar vedem pe marele ecran femei în roluri principale – în special în filmele de acțiune. Și asta pentru că Wonder Woman a bifat simultan câteva calități esențiale: primul film cu supereroi având o eroină în centrul narațiunii, cu buget de 150 de milioane de dolari, regizat de o femeie, care a cunoscut un succes de box-office fără precedent și în același timp s-a bucurat și de aprecierea criticilor. Astfel el a deschis pofta spectatorilor de a vedea mai multe povești de acest gen, dar și pofta producătorilor de a le acorda doamnelor mai multă încredere… și bugete mai mari.

Așa că, după oftatul colectiv de admirație pe care ni l-au trezit personajele feminine din Black Panther, abia așteptăm s-o vedem pe Alicia Vikander în Tomb Rider. Iar farmecul picant al lui Taraji P. Henson în Proud Mary ne-a ascuțit simțurile, pregătindu-ne pentru și mai multă acțiune de genul feminin. Pe care mult-așteptatul Ocean’s 8 – un thriller cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham-Carter și însăși Rihanna în rolurile principale – ni-l promite solemn.

Așa că, doamnelor, nu doar luna martie, ci întregul 2018 vă este dedicat. Domnilor, puneți-vă centurile de siguranță – și hai la film!