Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Strategii esențiale de desprimăvărare

Doar e anotimpul în care te redescoperi, nu? Îți redescoperi pielea – parcă ar avea nevoie de hidratare suplimentară, părul – ai face un refresh la culoare, simțul mirosului – ți-ai îngropa nasul într-un buchet cu flori. Și desprimăvărarea prin care treci merită sărbătorită cu fast și cu produse care te fac să te simți ca un star.

sare baie sabon

O baie cu săruri de baie de la Sabon, de exemplu, ni se pare o idee excelentă. Bogată în minerale esențiale precum magneziu, calciu sau sodiu, pudra minerală cu săruri de la Marea Moartă face minuni și pentru piele, și pentru starea de spirit. Ai de ales între mai multe arome seducătoare – noi am paria pe combinația de paciuli, lavandă și vanilie, pentru că alungă tensiunea și stresul.

Și Yves Rocher ne tentează cu idei de răsfăț. Serul concentrat pentru hidratare extremă Hydra Vegetal pătrunde imediat în piele și o hidratează în profunzime, oferindu-i suplețe și catifelare. Un gest mic pentru tenul tău cu efect fantastic asupra stării tale de bine!

Drops of Glow Highlighter 15ml

Și pentru ca toți să-ți remarce strălucirea am ales pentru tine Drops of Glow Lustre Finish Creator de la The Body Shop. Picăturile iluminatoare te vor ajuta să-ți evidențiezi cele mai frumoase trăsături, folosind tehnica strobing – unul dintre cele mai proaspete trenduri în machiaj.

Folosește ideile noastre ca să-ți construiești propria ta strategie de întâmpinare a primăverii. Nu-i așa că primăvara în Sun Plaza e noul tău anotimp preferat?