Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Am luat 3 influenceri – Ariel Constantinof, Pandutzu și Irina de la The Rawscientist – și 3 bătrâni înscriși în programele Fundației Principesa Margareta a României, și am lansat „Sfaturi un pic altfel, de la mentori seniori pentru adulți în devenire”.

Un proiect care construiește punți între generații

Prin acest proiect, ne-am dorit să aducem laolaltă tineri și bătrâni, arătând cât de speciale sunt ambele generații și cum se completează reciproc. Tinerii au avut ocazia să primească sfaturi înțelepte de la bătrâni, făcându-i pe aceștia din urmă să se simtă mai puțin singuri.

Episodul 1. Ariel Constantinof e instruit de buni Ioana

Ariel Constantinof a mers la cumpărături cu buni Ioana și a aflat o grămadă de tips & tricks utile, despre cum să-și aleagă corect alimentele. Buni a avut sfaturile la ea, iar Ariel le-a memorat conștiincios. O mostră din sfaturile oferite de buni Ioana le poți vedea mai jos:

Ariel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, dacă ți-am captat atenția, acum urmează partea cu adevărat frumoasă. Ariel a surprins întreaga experiență în video-ul de mai jos, care, după spusele lui, a fost “pur și simplu o plăcere”. 🙂

Oferă din timpul tău unui bătrân singur!

E foarte ușor să le faci și tu bătrânilor o bucurie! Poți începe prin a te înscrie ca voluntar în cadrul programelor sociale, dezvoltate de Fundația Principesa Margareta a României, unde vei interacționa și socializa cu vârstnicii, și le vei oferi puțin din timpul tău.

Sau poți dona 2 euro prin SMS, cu textul SINGUR, la numărul 8844

Toate donațiile vor ajunge la Fundația Principesa Margareta a României și vor contribui la dezvoltarea diferitelor programe sociale, care bifează câteva lucruri de care bătrânii singuri au mare nevoie: îngrijire la domiciliu, cantină socială sau policlinică socială.