Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Așa am ajuns să-i facem cunoștință lui Pandutzu cu doamna Sanda. La cei 75 de ani, doamna Sanda are o energie de invidiat și o deschidere incredibilă spre tot ce este nou. Cât despre sfaturile pe care le deține, un lucru e cert: este o sursă inepuizabilă de sfaturi prețioase, mai ales în ceea ce privește moda. 🙂

Pandutzu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Să cumperi haine e o adevărată artă!

N-o spunem noi, e de la sine înțeles! 😀 Dar pentru asta trebuie să urmărești video-ul de mai jos și să-ți iei notițe. Pandutzu deja a făcut-o, afirmând la final că “Un sfat din partea bătrânilor valorează foarte mult!”.

Ce am vrut să arătăm prin asta?

Că e foarte simplu să faci o bucurie unui bătrân! Dacă nu știi de unde să începi, uite o idee: Fundația Principesa Margareta a României dezvoltă o serie de programe sociale, menite să producă o schimbare importantă în societate. Este nevoie în permanență de voluntari, iar tu poți fi unul dintre ei.

Ce poți face tu, ca voluntar, pentru un bătrân?

  • În cadrul proiectului “Telefonul Vârstnicului”, poți discuta la telefon cu bătrâni singuri, poți contribui la diferite activități administrative sau poți ajuta la strângere de fonduri.
  • În cadrul proiectului “Centrele Comunitare Generații”, poți interacționa cu vârstnicii, poți face schimb de valori și îi poți face pe bătrâni să uite de singurătate.

Sau poți dona 2 euro prin SMS, cu textul SINGUR, la numărul 8844

Dacă timpul nu îți permite, donează 2 euro! Toate donațiile vor ajunge la Fundația Principesa Margareta a României și vor contribui la dezvoltarea programelor sociale, care bifează câteva lucruri de care bătrânii singuri au mare nevoie: îngrijire la domiciliu, cantină socială sau policlinică socială.