Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ciserom îți găsește pereche de Dragobete

Tot ce trebuie să faci este să vii în corner-ul Ciserom, iar dacă extragi unul dintre cele 100 de bilețele norocoase cu mesajul „Ciserom îți găsește pereche de Dragobete”, intri automat în marea cursă a iubirii și tragerea la sorți pentru cele mai romantice premii.

Treci apoi în următoarea etapă! Îți alegi ciorăpelul preferat de la Ciserom, iei cu tine o șosetă, iar pe cealaltă o lași în urna special amenajată, alături de un talon cu datele tale de contact. Intri pe Facebook, postezi o poză a șosetei alese de tine cu #CiseromIubeșteRomânește și vezi dacă îți poți descoperi jumătatea!

Pe 24 februarie, la ora 19:00, te invităm din nou în Sun Plaza ca să-ți întâlnești perechea, să ne distrăm împreună cu bloggerița Zina Tănase – invitata noastra specială și să participi la tragerea la sorți! Câștigătorii (10 fete și 10 băieți) vor avea ocazia să se cunoască la o cină romantică oferită de Restaurant Spartan.

Dacă nu ți-ai găsit iubirea, nu te descuraja! Ia din urnă perechea șosetei preferate și pășește mai departe cu încredere! Cu șosetele Ciserom, îți promitem că zilele tale vor fi mai colorate!