Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Trend: Vise de primăvară în Blue Jeanşi

Piesele denim în stil ‘patchwork’
denimpatchwork
Tendinţa care a dominat podiumul pentru sezonul de primăvară-vară: piesele denim în stil ‘patchwork’, mai exact îmbogăţite cu bucăţi din alte materiale, vor fi vedetele anului. Abordează această tendinţă dacă ai curajul să construieşti un look nonconformist.

Blugii cu imprimeuri
denimcuimprimeu
Blugii evazaţi, trei sferturi sau skinny au trecut printr-o transformare dramatică: au fost ornaţi cu printuri florale, urme de vopsea şi motive aztece. Poate ţi se par prea neconventionali, însă, vei găsi în magazine varianta mai ‘low-key’ a acestor pantaloni. Optează pentru blugii cu imprimeuri mici sau abia sesizabile dacă vrei să păstrezi aerul minimalist al stilului tău vestimentar. Pe de altă parte, creaţiile ‘cool’ şi îndrăzneţe se combină perfect cu un tricou monocolor sau o cămaşa albă clasică.

Rochiile retro din denim
rochita blugi
Rochiile din denim stil cămaşă au fost detronate de către rochiţele retro chic. Suprapunerile de materiale şi croiurile minimaliste şi lejere sunt câteva dintre caracteristicile principale ale acestor itemuri în vogă. Sezonul acesta, cuvântul cheie este ‘feminin’ şi nu chiar ‘sexy’.

Geaca de blugi cu imprimeuri
geaca_de_blugi_stradivarius
Colecţia ta de piese denim pentru 2016 nu poate fi completă fără o geacă de blugi. Geaca clasică a fost împodobită cu motive florale, naturale sau artistice. Unele designuri reintroduc în modă spiritul ‘Hippie’ al anilor ’50.

Pantalonii trei sferturi
Blugi trei sferturi
Reţeta sezonului cald a rămas aproape aceeaşi ca şi anul trecut. Renunţă la pantalonii lungi în favoarea pantalonilor trei sferturi. Designurile boyfriend cu aspect uzat sau cele în stil ‘mom’ jeans sunt între cele mai căutate piese denim pentru sezonul de primăvară-vară. Poartă pantalonii trei sferturi alături de bluze lejere, un trench sau o cămaşa ultra-feminină. Vei avea nevoie de timp şi răbdare să găseşti modelele care pot fi adaptate stilului tău însă, merită efortul!

Salopeta din denim
salopetadenim
Le-ai văzut pe stradă şi pe podium! E timpul să investeşti într-o salopetă din denim, mai lejera sau mulată, în funcţie de ce doreşti să scoţi în evidenţa. Nu trebuie să ocoleşti acest trend ce se pliază atât pe garderoba ta casual cât şi pe cea sporty.