Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

CONTRASTE – Fall Winter ’22
o campanie „DESPRE TINE” lansată de
MELI MELO

Meli Melo, cea mai mare rețea de magazine de bijuterii și accesorii fashion din România, cu o traditie de 24 de ani, lansează campania „CONTRASTE”, incepand cu 5 septembrie, in magazin.

Noul sezon toamnă-iarnă 2022 este despre fiecare dintre noi, despre fiecare clientă a brandului, iar mesajele subliniaza ceea ce se doreste sa fie adus in prim plan cu ocazia lansarii acestei colectii:

  • Intr-o lume alb/negru, TU esti CONTRASTUL.
  • E important sa tii pasul cu TINE, nu cu moda.
  • Doar produsele poarta eticheta, TU poarta-ti bucuria.
  • TU esti Most Wanted in viata ta, restul sunt accesorii.

Campania include componente digitale, social media, influencers, launch event și in-store, fiind prezentă în magazinele Meli Melo din toată țara. Direcția strategică și conceptul creativ sunt semnate Echipa Meli Melo, iar imaginile campaniei sunt realizate de Oltin Dogaru.

 „Meli Melo este un brand care prezinta varietate si optiuni multiple, constant, celor care ii trec pragul magazinelor sau care aleg sa cumpere online. Accesoriile diverse, stilurile, culorile, multitudinea de optiuni au facut din locatiile noastre adevarate destinatii de cumparaturi, atat pentru stilisti de moda si creatori de continut, mereu in cautarea accesoriilor potrivite pentru sedintele foto, dar si pentru cei in cautarea cadoului potrivit, mereu la un pret corect. In acest sezon ne adresam tuturor prietenelor brandului cu mesaje motivationale, prin care ne dorim sa subliniem faptul ca fiecare este Most Wanted in viata ei, iar restul sunt doar accesorii. Noi suntem prioritate, restul sunt trecatoare. Intram intr-un magazin, ne incanta, probam, cumparam ceea ce ne bucura si ni se potriveste. E important sa tinem pasul cu noi, nu cu moda. – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.

Campania include TOMBOLA sezonului care se va desfasura in perioada 5-30.09.2022, in magazine si online, in cadrul careia vor fi oferite 3 premii constand in pachete de rasfat, sustinute de Country Spa Health & Beauty Retreat (countryspa-retreat.ro)

In urma unei achizitii, , indiferent de valoarea acesteia, fiecare client va fi indrumat spre formularul online de inscriere. In magazine se vor distribui flyere cu indicatii despre tombola.

Meli Melo – Paris in Romania

Meli Melo – Paris este cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii din România, pentru publicul feminin, fiind prezentă în marile orașe din țară, dar și din Republica Moldova. Brandul și-a extins activitatea și în domeniul home & deco, prin lantul de magazine Meli Melo deco.