Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Creveti Saganaki

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei masline
  •  1 catel usturoi tocat
  • 100 g rosii cuburi la conserva
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita sare
  • 400 g creveti cruzi decorticati
  • 100 g branza feta
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare:

  1. Punem la incins, intr-o tigaie, 2 linguri ulei de masline.
  2. Adaugam 1 catel usturoi tocat si il calim usor.
  3. Adaugam rosiile cuburi la conserva peste usturoi si lasam 5-10 min la foc mic.
  4. Adaugam lingurita de oregano si sarea.
  5. Asezam intr-un singur strat crevetii peste sos si sfaramitam peste branza feta.
  6. Dam totul la cuptor la 180 grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.
  7. Tocam patrunjel proaspat si il punem deasupra.
  8. Se serveste, dupa gust, cu paine prajita.

Reteta creata de Miruna Lica, pentru mai multe detalii de retete o puteti gasi pe Instagram aici sau pe Website aici.