Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Culoarea must have a sezonului toamnă/iarnă 2016: VIOLET

Orice nuanţă de violet închisă este alegerea perfectă pentru toamnă şi ar trebui să fie o parte din ţinuta tomnatică a fiecărei femei. Este garantat faptul că această culoare îţi va lumina atât look-ul cât şi starea de spirit, doar dacă ne gândim la „flacara violet”.

Dacă vă simţiţi o fire aventuroasă optaţi să purtaţi violet din cap până în picioare, alegând pantofii ECCO. Dacă sunteţi o adevărată fashionista optaţi pentru noul trend al toamnei colour-blocking accesorizat cu bijuterii în nuanţe metalice.

Inclusiv femeile care preferă stilul clasic s-au îndrăgostit de această culoare, alegând să poarte un singur element violet în ţinuta lor, chiar dacă acesta este o geantă sau o eşarfă. Iar genţile ECCO cu un design minimalist şi într-o nuanţă discretă de violet oferă o tentă modernă oricărei ţinute. Efectul acestei culori va fi remarcabil, indiferent de stilul ales!

În acesta toamnă încercaţi mixul mov-vişiniu, aceste două culori sunt făcute pentru acest sezon şi pot fi purtate pe tot parcursul zilei. Lăsaţi-vă inspirate de noile modele de pantofi din colecţia ECCO a sezonului toamnă 2016 care este disponibilă în magazin.