Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

De ziua îndrăgostiților, spune-i „Te iubesc” cu Jolidon!

Sugestii de cadou pentru ea
Probabil te-ai săturat de aceleași inimioare, jucării de pluș, ciocolată și iar ciocolată. Este timpul să-i arăți cât de mult o iubești într-un mod diferit, oferindu-i mai mult decât un simplu cadou care să stea mai apoi uitat, într-un sertar. Te-ai gândit vreodată că îi poți oferi un cadou care creează o stare de spirit continuă, făcând-o să se simtă specială și feminină?

Și știm cu toții că nimic nu-i mai frumos decât o femeie care are încredere în farmecul ei. Micile detalii fac mereu diferența, iar confirmarea poate să fie zâmbetul mistic de pe chipul ei plin de emoție. De cele mai multe ori, atunci când vine vorba despre starea de bine venită din interior, cap de listă pentru „must have” sunt lenjeria și parfumul. Cum se face că aceste două produse, deși nu sunt vizibile pentru cei din jur, îți oferă o stare de bine și un aer atât de elegant pe care îl observă cu toții? Ei bine, a ta iubită merită acest răsfăț!

La Jolidon găsești o gamă diversificată de produse concepute special pentru femeia elegantă, puternică, activă și totodată seducătoare. Fie că vorbim despre compleurile delicate, despre body-uri, babydoll-uri sau corsete, vorbim aceeași limbă: modă, feminitate și calitate.

Dă frâu liber imaginației și răsfață-ți partenera oferindu-i un compleu deosebit, comod și atent conceput, din danteluri, broderii și țesături fine, accesorizate cu cristale Swarovski, care oferă un plus destrălucire. Și pentru ca ținuta să fie completă și un halat vaporos în ton cu lenjeria sau de ce nu, poate în contrast.

Sugestii de cadou pentru el
Pentru partenerul tău, Jolidon a creat articole diverse, confortabile și în ton cu noile tendințe. Alege din gama variată de slipi, boxeri, maiouri, tricouri și arată-i cât de mult îl apreciezi.

De ziua îndrăgostiților, iubește intens și sub cea mai pură formă, alături de Jolidon! Vă așteptăm în magazinul nostru din Sun Plaza iar dacă întâmpini probleme în alegerea mărimii, nu-ți face griji, vei găsi suport din partea colegelor noastre.