This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. OK

Sun Plaza Shopping Center

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

News

The ultimate news source for fashion, beauty, movies, and events

Popular tags

Luca

On the Italian Riviera, an unlikely but strong friendship grows between a human being and a sea monster disguised as a human.

03.08.2021
Read more

Black Widow

A film about Natasha Romanoff in her quests between the films Civil War and Infinity War.

03.08.2021
Read more

Jungle cruise

Based on Disneyland's theme park ride where a small riverboat takes a group of travelers through a jungle filled with dangerous animals and reptiles but with a supernatural element.

03.08.2021
Read more

Luca

03.08.2021
Read more

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.