Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ai 500.000 de motive să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza!

SUN PLAZA
16 nov. - 16 nov.
Esplanada Sud
19:00

Știai că cea mai mare instalație de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în București? Are peste 500.000 de beculețe, se află în Sun Plaza și va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Dacă îți plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine! Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinți cu copii, adolescenți veniți cu gașca, tineri îndrăgostiți.
Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminițe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobați motocicliști vor intra într-un glob de oțel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă așa ceva și vine la București pentru o demonstrație de curaj nebun care o să îți taie răsuflarea și pe care nu o să o uiți prea ușor.

Evenimentul cuprinde și două concerte – CTC pentru toți adolescenții înnebuniți după hip hop și VUNK pentru toți îndrăgostiții, de la apariția lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcați sau goi”.

Ai 500.000 de motive și trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie 2017 la Sun Plaza, pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Șurubel, care va fi MC, va anunța momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminițelor de Crăciun și, la final, concertul VUNK.
Iar dacă tot te duci acolo, uită-te și pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauți în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor