Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Destinaţii extra inspirate pentru vacanţă

SUN PLAZA
7 aug. - 31 aug.

Ce-ai zice de trei zile în Delta Dunării? Sau poate îţi surâde un weekend la munte, la un centru de echitaţie? Vino la Sun Plaza între 7 şi 31 august şi una din aceste excursii oferite de Dertour poate fi a ta.

Expoziţia “Destinaţii extra inspirate pentru vacanţă” a fost gândită ca o sursă de idei pentru clienţii Sun Plaza. În colaborare cu fotografii Radu Niţă şi Eduard Guţescu, promotorii proiectului România Pitorească (proiect apreciat şi premiat la nivel naţional) am încercat să îmbinăm dragostea pentru ţară şi dragostea pentru fotografie sub forma unei expoziţii cu locuri idilice, inedite, mai puţin cunoscute, din România.

În perioada 7-31 august vei putea admira în Sun Plaza frumuseţile Bucovinei, Valea Zânelor de la poalele Munţilor Făgăraş, pajişti şi sate de poveste din Maramureş, spectacolul naturii din Deltă şi o serie de cascade la care este musai să ajungi în următoarea vacanţă.

În plus, la etajul 1 vei găsi amenajat un colţ special pentru a imortaliza prezenţa ta la expoziţie şi a intra în concurs pentru unul din cele două premii mari pentru două persoane:

* Week-end la Potcoava Mountain Hideaway în perioada 15 septembrie – 22 noiembrie 2020
* Week-end la Green Village 4* Resort-Delta Dunării în perioada 18 – 20 septembrie.

Concursul se desfăşoară în perioada 10-31 august, pe contul de Instagram Sun Plaza şi pe pagina de Facebook iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 1 septembrie 2020. Găseşti toate detaliile în regulament.

Acum ai şansa să regăsesti frumuseţea locurilor de vis din România şi să te bucuri de un concediu aşa cum îţi place.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor