Vrei să afli cum să prepari cel mai delicios somon unilateral cu cremă de avocado şi, în acelaşi timp, un foarte gustos şi eficient tartar surpriză? Sau poate te tentează să încerci un piept de raţă, alături de risotto din orz şi legume glasate?
Atunci vino pe 20 mai la Sun Plaza, unde Chef Bogdan Alexandrescu ţi-a pregătit o lecţie demonstrativă de gătit, gratuită şi plină de inspiraţie.
De la ora 15:00, timp de două ore, vei învăţa cum să găteşti eficient vara, cum să prepari inteligent peştele, pentru a nu irosi nimic, dar şi cum să găteşti corect legumele şi fructele pentru a păstra cât mai multe din vitaminele şi mineralele pe care le conţin.
Mai mult decât atât, Chef Bogdan Alexandrescu îţi va arăta cum să prepari şi un desert uşor şi aromat, pe care copiii îl vor iubi de la prima degustare: millefeuille crocant cu zmeură şi caviar de busuioc.
Te aşteptăm la Sun Plaza!