Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Învaţă să găteşti alături de Chef Bogdan Alexandrescu!

SUN PLAZA
20 mai - 20 mai
Etajul 1
15:00 - 17:00

Vrei să afli cum să prepari cel mai delicios somon unilateral cu cremă de avocado şi, în acelaşi timp, un foarte gustos şi eficient tartar surpriză? Sau poate te tentează să încerci un piept de raţă, alături de risotto din orz şi legume glasate?

Atunci vino pe 20 mai la Sun Plaza, unde Chef Bogdan Alexandrescu ţi-a pregătit o lecţie demonstrativă de gătit, gratuită şi plină de inspiraţie.

De la ora 15:00, timp de două ore, vei învăţa cum să găteşti eficient vara, cum să prepari inteligent peştele, pentru a nu irosi nimic, dar şi cum să găteşti corect legumele şi fructele pentru a păstra cât mai multe din vitaminele şi mineralele pe care le conţin.

Mai mult decât atât, Chef Bogdan Alexandrescu îţi va arăta cum să prepari şi un desert uşor şi aromat, pe care copiii îl vor iubi de la prima degustare: millefeuille crocant cu zmeură şi caviar de busuioc.

Te aşteptăm la Sun Plaza!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor