Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Rosul este noul verde cu noile statii electrice!

SUN PLAZA
7 dec. - 30 iun.
PARCARE -2 ROSU

Sun Plaza în parteneriat cu Renovatio e-charge deschide 19 stații de reîncărcare mașini electrice, cele mai multe statii dintr-un centru comercial din Bucuresti

Centrul comercial Sun Plaza din București, în parteneriat cu Renovatio e-charge, a deschis pe 7 decembrie 2021 19 stații e-charge, care pot încărca simultan 20 de mașini electrice. Astfel, Sun Plaza devine centrul comercial cu cele mai multe stații de încărcare e-charge din București.

Stațiile electrice sunt amplasate în parcarea subterană a centrului comercial, la nivelul minus 2 (-2), pe culoarea roșie, aproape de ieșirea care face legătura cu bulevardul Calea Văcărești.

O alta premiera este statia e-charge de tip fast charge, ce poate incarca masini cu o putere de pana la 75kw, prima de acest gen dintr-un centru comercial.

Tipuri de stații de încărcare disponibile în Sun Plaza:

 

Există trei  tipuri de stații de încărcare pentru vehiculele electrice și plug-in-hybride, amplasate în parcarea subterană, pe culoarea roșie:

 

  • 16 stații de încărcare AC, fiecare având putere de încărcare de pâna la 22kW (medium charge), 8 stații cu priza tip 2 si 8 stații cu cablu tip 2.
  • 1 stație de încărcare DC (fast charge) de 75kW, cu priză 1x CCS/ 1x ChaDeMo. În utlizare se pot folosi ambii conectori în paralel.
  • 2 stații de încărcare DC (fast-charge) de 50kW , cu priză 1x CCS / 1x ChaDeMo.

 

”Credem că viitorul va fi orientat din ce în ce mai mult către tehnologii inovative, cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător. Mijloacele ecologice de transport au devenit din fericire tot mai populare, motiv pentru care parteneriatul cu Renovatio, cea mai vastă rețea din România de stații de încărcare a mașinilor electrice, este un demers firesc care ne ajută să îmbunătățim experiența de cumpărături a clienților care dețin mașini electrice sau plug-in hybrid. Dorim sa incurajam transportul sustenabil si sa reducem amprenta de carbon si ne straduim permanent sa aducem in fata comunitatii noastre un centru comercial contemporan solutii cat mai moderne.” –  au punctat reprezentantii Sun Plaza.

 

Statiile de incarcare sunt disponibile in permanenta in programul de funcționare al centrului comercial.

 

Stațiile de încărcare din mall-ul Sun Plaza pot fi folosite prin intermediul aplicației e-charge. – Aplicația e-charge permite  controlul stației de încărcare (start/stop) direct de pe telefonul mobil, afișarea informațiilor despre status-ul stației în timp real  (liber/ ocupat/ defect), informații despre locație și legătura cu aplicații de navigație pentru a ajunge la locație. Sistemul de ticketing al aplicației permite trimiterea de mesaje direct către persoana responsabilă din cadrul companei. Aplicatia este disponibila in GooglePlay sau AppStore.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor