Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Challenge 2020, amânat pentru anul viitor

SUN PLAZA
24 aug. - 31 dec.

Din extra grijă pentru participanți, țestoasele din Parcul Natural Văcărești au două vești: din cauza pandemiei Covid-19, Sun Challenge, singura cursă de alergare prin parc, a fost amânată pentru anul viitor. Însă, vestea bună este că Sun Plaza, în parteneriat cu Asociația Parcul Național Văcărești, organizează în această toamnă Sun Trails, o serie de antrenamente gratuite.

Așa că, dacă îți place să alergi într-un mediu sigur, cu respectarea tuturor regulilor, te așteptăm la pregătirea pentru ediția Sun Challenge 2021. Revenim cu detalii curând.

Trăiește experiența Sun Trails și înscrie-te la unul dintre cele trei antrenamente de pregătire pentru ediția din 2021. Atenție! Pentru a reduce efectele transmiterii noului coronavirus, locurile sunt limitate.

Anul trecut, ediția Sun Challenge a adus la linia de start 286 de participanți și a reușit să strângă 8,400 de euro pentru protejarea țestoaselor.

Din acești bani, Administrația Parcului Natural Văcărești a realizat activități de igienizare a malurilor, bălților și a traseului de alergare dig și interior. De asemenea, a amplasat indicatoare și a extins, amenajat și întreținut zona de depunere a ouălor. Puii de țestoase nu sunt buni înotători și au neapărată nevoie de zone special amenajate (lipsite de stuf și bogate în surse de hrană, cu apă puțin adâncă).

La nivelul României, țestoasa de apă (Emys orbicularis), singura specie de țestoasă semiacvatică nativă din fauna țării noastre, este clasificată ca o specie vulnerabilă, afectată de degradarea, distrugerea și fragmentarea habitatelor. Populațiile sunt amenințate de poluare, desecări, colectarea în scopul comercializării și uciderea deliberată sau accidentală de către pescari sau conducători auto.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor