Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Challenge 2023

SUN PLAZA
1 oct. - 1 oct.
ESPLANADA NORD
08:00

S-au deschis înscrierile pentru Sun Challenge 2023.

Aleargă în Parcul Natural Văcărești și susţine construirea de adăposturi plutitoare pentru păsările din parc!

 

Vino pe 1 octombrie 2023 să alergăm împreună în inima Deltei Văcărești la cel mai verde eveniment sportiv din București, organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești.

 

Alege una dintre cele trei distanțe, de 5, 10 sau 20 km și înscrie-te la alergare! Banii strânși vor fi folosiți pentru a construi locuințe plutitoare pentru speciile protejate din parc.

 

Ce este Sun Challenge?

 

Sun Challenge Văcărești este cel mai verde eveniment sportiv din București, care încă din 2018  îmbină  iubirea pentru sport cu dorința de a proteja  natura. Anul acesta Sun Plaza  organizează cea de-a 5-a ediție pe data de 1 octombrie 2023. Te invităm să alergi într-o zonă verde din plămânii capitalei pentru a proteja  viața sălbatică din Parcul Natural Văcărești.

Rămâi în formă și bucură-te de frumusețile Parcului Natural Văcărești alături de noi.

 

Înscrie-te acum și ajută viețuitoarele din capitală! (https://www.sun-plaza.ro/formular-inscriere-sun-challenge-2023/)

 

Contribuțiile de participare sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Până pe 11 septembrie te poți bucura de perioada Early Bird: 120 RON pentru proba de 5 km, 10 km sau 20 km. În perioada 12 – 25 septembrie, participanții plătesc 150 RON pentru toate probele.

 

Alergi la Sun Challenge şi ajuţi natura!

 

Anul acesta ne-am propus să realizăm, cu ajutorul contribuțiilor de participare din partea alergătorilor, noi adăposturi plutitoare pentru păsările și testoasele din Parcul Văcărești.

 

După ce în anii precedenti am construit o maternitate pentru țestoase (în 2019 – https://www.youtube.com/watch?v=cjTBrWioq88), am creat un program pentru conservarea vidrelor (în 2021- https://www.youtube.com/watch?v=NmN43Sl2iRU) și am realizat cel mai mare traseu de alergare, lung de 10 km, în inima Deltei Vacaresti (în 2022- https://www.youtube.com/watch?v=5fyh1sP42l0), anul acesta ajutăm animalele din ’’plămânii’’ capitalei să fie și mai în siguranță.

 

Parcul Văcărești este un refugiu pentru numeroase specii de viețuitoare. Acestea ar fi mai în siguranță dacă ar avea adăposturi departe de prădătorii de pe uscat.  Împreună le putem proteja! Vom construi mai multe adăposturi plutitoare unde viețuitoarele își vor putea crește puii în siguranță.

 

După ediţia Sun Challenge din acest an vei putea admira pe numeroasele poteci din parc: cormorani, rațe roșii, stârci și țestoase ce vor beneficia  de adăposturile construite  în urma  evenimentului organizat de Sun Plaza. Casele plutitoare construite din contribuțiile de participare din partea alergătorilor vor fi realizate din materiale sustenabile, care nu poluează mediul înconjurător.

 

Pentru înscrieri și informații de ultimă oră despre Sun Challenge 2023, acceseaza site-ul: https://www.sun-plaza.ro/formular-inscriere-sun-challenge-2023/

 

Anul acesta Lucian Mîndruţă se alătură din nou cauzei în calitate de  ambasador.

 

Parteneri: Administrația Parcul Natural Văcărești, Worldclass, Gold Nutrition,  Bebe Tei, Cora, Decimas, Dr. Max, Flormar, Gerovital, Jacobs, Leroy Merlin, Optiblu, Sabon, Sesderma, , Yves Rocher, CBRE.

Parteneri media: DIGI FM, hotnews, Life.ro.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor