Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: seminarii gratuite cu Ana Stear si Sorin Onisor

SUN PLAZA
10 oct. - 26 oct.
Etajul 1
11:00 - 13:00

Ana Stear si Sorin Onisor te invata in aceasta toamna cum sa-ti gasesti motivatia ca sa te autodepasesti si sa traiesti viata pe care ti-o doresti. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a douasprezecea editie, sunt gratuite si se desfasoara in Sun Plaza. Click aici pentru inscriere!

Tema din aceasta toamna – „Cunoasterea arata altfel, e un pic mai neasteptata se refera la dorinta noastra de autodepasire, prin gasirea acelei motivatii care ne conduce catre realizarea visurilor. Cu totii ne dorim multe de la viata, insa uneori ne lipseste motivatia si perseverenta. Designerul Ana Stear si fotograful Sorin Onisor sunt o sursa de inspiratie si iti pot ghida pasii ca sa traiesti frumos, asa cum visezi.

Vei invata de la unul dintre cei mai buni designeri de interior cum sa dai casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie pentru un psihic puternic si o viata echilibrata. Asta ne invata Ana Stear in cadrul seminarului “Surprinde frumusetea din casa ta! din 19 octombrie, ora 11:00.

Vino sa vorbim despre frumusete si estetica locuirii. De ce ai nevoie de asta? Frumusetea vine din interior, iar casele noastre sunt o reflectare a sineului. Desigur ca putem locui cu totii in case prost mobilate, iluminate insuficient sau total nefunctionale. Dar de ce am face-o? Vino si afla cum poti da casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie! Adu frumusete in viata ta!”, ne indeamna designerul Ana Stear.

Pornind de la un cadru juridic, Ana Stear a dezvoltat un interes fata de domeniul relatiilor publice, fiind un mijloc de comunicare mai creativ decat cel juridic. Acest lucru a condus la o apreciere mai profunda a designului prin intermediul proiectelor de grafica si a oferit un fond structural pentru activitatile ei curente de design interior. Design-ul de interior a fost intotdeauna pasiunea Anei si intotdeauna s-a ocupat de design-ul locurilor pe unde trecea. Dupa ce a absolvit  Scoala de Design din Londra – KLC, a inceput sa aprofundeze mai mult domeniul si si-a dezvoltat procesul de analiza pentru o abordare holistica a amenajarii spatiilor interioare.

Sorin Onisor este un fotograf cunoscut si premiat in Romania, fiind numit “fotografului satului romanesc”. De mai bine de 12 ani, el rataceste prin sate romanesti. A traversat tara, de la satele de munte imprastiate, in regiuni deluroase si asezarile din Delta Dunarii, surprinzand in fotografiile sale magia traditiilor indelung pierdute. Pentru el, fiecare fotografie ascunde o poveste care ii bucura inima si pe care o surprinde in cel mai mic detaliu, reusind sa trezeasca in sufletul oamenilor atatea lucruri frumoase. Fotografiile lui te smulg din rutina zilnica si iti indreapta pasii catre simplitate. Asta ne invata Sorin Onisor in cadrul seminarului “Expune povestile din imagini! din 26 octombrie, ora 11:00.

Sorin Onisor organizeaza periodic workshop-uri de fotografie, in cadrul carora participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti. “Veniti sa va dezvalui o lume fascinanta, o lume care nici nu banuiati ca exista – lumea satului romanesc asa cum am descoperit-o eu in ultimii saisprezece ani”, spune el.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, in Sun Plaza, la etajul 1, in fata restaurantului Marty. Intrarea este gratuita, dar trebuie sa te inscrii completand formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte: www.sun-plaza.ro/sun-talks/

Cele doua seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  si website.

Daca te inscrii la seminar, te rugam sa ajungi cu 10-15 minute inainte de ora inceperii seminarului (11.00), pentru a te putea inregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate si gazduite de Sun Plaza. Temele de discutie sunt alese de clientii Sun Plaza si au fost, de-a lungul vremii de la nutritie la astrologie, de la beauty la fashion si chiar organizare de nunti. Printre speakeri s-au numarat pana acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Rosu, Dan Cristea, Otilia Mantelers Tedy Necula si Adelina Toncean.

Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro, www.forbes.ro si www.life.ro

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor