Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: seminarii gratuite cu Andrei Vulpescu si Oana Nicolau

SUN PLAZA
12 mart. - 19 mart.
ETAJUL 1 ZONA CENTRALA
11:00

Sun Talks despre fericirea în cuplu, cu Andrei Vulpescu și Oana Nicolau

Andrei Vulpescu și Oana Nicolau vorbesc în această primăvară la Sun Plaza despre cum să construim o relație de cuplu sănătoasă și fericită.

Seminariile Sun Talks, organizate de centrul comercial Sun Plaza, au ajuns la a XVI-a ediție, participarea fiind gratuită. Tema din această primăvară „Fericire în doi cu extra înțelegere” vine într-o perioadă în care relațiile au fost puse la grea încercare de pandemie, dar și de faptul că nu ne-a învățat nimeni ce trebuie să facem ca să avem și să păstrăm o relație de cuplu sănătoasă și echilibrată.

Pe 12 martie, de la ora 11:00, Andrei Vulpescu va vorbi în cadrul workshop-ului „Relații sănătoase, nu perfecte!” despre faptul că relația de cuplu are nevoie de doi parteneri care se sprijină reciproc, se ascultă, sunt interesați de nevoile și dorințele fiecăruia, dar stiu și cum să gestioneze diferențele de opinie. Andrei spune că „nu există relații perfecte, ci doar relații care se construiesc și se mențin, se cultivă, dacă vreți, ca o grădină. Dacă ai grijă de ea, arată superb, iar oamenii care trec prin fața ei se opresc și o admiră. Pentru asta, printre multele lucruri pe care le poți face și pe care le voi spune în timpul webinarului, unul dintre ele este să te întrebi în fiecare dimineață, în fiecare zi, ce poți face mai bine pentru relația ta?”

Andrei Vulpescu este jurnalist, scriitor, artist, blogger de relații și terapeut în formare. Este, de asemenea, unul dintre cei mai apreciați autori români de dezvoltare personală. Cărțile lui s-au vândut în peste 50.000 de exemplare.

Pe 19 martie, de la ora 11:00, Oana Nicolau va aborda tema „Eu, Tu și relația noastră – cum ne asigurăm că fiecare este fericit?”  și le va oferi participanților informații utile despre calea către o viață împlinită lângă persoana pe care o iubesc.

”Cred cu tărie în iubire și în relații. Iubirea pentru toată viața există atunci când fiecare dintre noi lucrează la fericirea noastră și a celuilalt. Anii de studiu m-au învățat cum să numesc situațiile complexe din călătoria unui cuplu și cum să descurc ghemul de dificultăți, astfel încât să ajung la un fir cu sens, care duce către o relație sănătoasă, plină de iubire.”, spune Oana Nicolau.

Oana Nicolau este psihoterapeut de cuplu, familie și psihosexolog. Este co-fondator al clinicii Oana Nicolau și autorul cărții „A de la Armonie”. Oana Nicolau este și unul dintre cei patru specialiști din cadrul show-ului matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”.

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online de la adresa www.sun-plaza.ro/sun-talks. De asemenea, în ziua în care are loc evenimentul, persoanele înscrise sunt rugate să vină cu un sfert de oră înainte de începerea lui, pentru a se putea înregistra. Ambele seminarii vor fi transmise live, pe Facebook.

La evenimente, Sun Plaza asigură respectarea măsurilor de siguranță, dezinfectarea spațiului și păstrarea distanței recomandate între scaune. Măștile de protecție vor trebui purtate pe toată durata seminariilor.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți.

 

Printre speakeri s-au numărat până acum Oana Pellea, Ada Galeș, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula și Adelina Toncean.

 

Partener media este revista PSYGHOLOGIES.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor