Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Tech Interactive

SUN PLAZA
29 iun. - 1 iul.
Parter
10:00 - 22:00

În perioada 29 iunie – 1 iulie, în intervalul 10:00 – 22:00, Sun Plaza aduce tehnologia mai aproape de tine, organizand prima expoziție interactivă dintr-un centru comercial în București.

Sun Tech Interactive reunește pasionații de tehnologie, care au acum șansa de a testa cele mai noi gadgeturi, de la accesorii, periferice și stații desktop, la console de gaming și soluții de tip Virtual Reality.

Expoziția va avea loc la parter, în Sun Atrium, toți partenerii Sun Tech Interactive vor avea spații dedicate în care vor prezenta sisteme sau soluții free to play:

Acer va miza pe divertismentul interactiv și va prezenta soluția proprie de Mixed Reality, alături de o varietate de dispozitive performante de gaming din bine-cunoscuta gamă Predator.

– Trust Gaming va fi prezent cu un corner interactiv unde vor avea, pe langa perifericele lor cunoscute, si  un loc de relaxare in care doritorii se pot juca si pot testa in voie.

Sony PlayStation va surprinde cu soluțiile sale de realitate virtuala și va avea activari dedicate jocurilor God of War si Gran Turismo Sport și celor din platforma PlayLink..

– Epson, brand deja prezent în Sun Plaza, va realiza demonstraţii cu cel mai nou videoproiector laser Full HD, va face fotografii celor prezenţi şi le va imprima pe loc şi îi va invita pe copii să-şi exerseze imaginaţia şi să deseneze cu ultima generaţie de videoproiectoare interactive.

Logitech va expune cele mai noi produse într-un set-up interactiv și potrivit testării, dispozitivele periferice însoțind PC-urile și consolele puse la dispoziția publicului.

PC Garage își așteaptă entuziaștii din comunitate pregătind concursuri de gaming pentru fanii Overwatch, dar și asamblari interactive de sisteme gaming.

Cool Bike, un brand tânăr, va prezenta vehiculele sale electrice avangardiste – biciclete, trotinete, monocicluri.

Vă aşteptăm!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor